*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Feel Good Stampin’ Design Team

Al lange tijd liep ik rond met het idee om een eigen Design Team op te starten. Een groep van Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Hieruit is het Feel Good Stampin’ Design Team geboren!

Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we om 19.30 uur ‘s avonds met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers een projectbeschrijving (geschreven/foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Wie zijn de Feel Good Stampin’ Design Teamleden?

De afgelopen maanden heb ik 11 getalenteerde Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices gevraagd om deze creatieve uitdaging met mij aan te gaan. Nieuwsgierig wie deze Feel Good Stampin’ dames zijn? Klik op de onderstaande namen om naar het blog van het desbetreffende teamlid te gaan.

 1. Anne-Marie Breurkes-Rood van Mooi Van Papier
 2. Leonie François van Prulleke
 3. Yvonne Spikmans-Van Bruggen van The Creative Teacup
 4. Yvonne Neefjes van Stampin’ Club NL
 5. Durvina Van Broekhoven van Dutch Stampin’
 6. Marga Bultena van Marga Maakt
 7. Nina Janssen van De Stempelolifant
 8. Wilma De Korte van Let’s Stamp
 9. Janneke Dijkstra-De Jong van Happy Stampin’
 10. Lotte Noordzij-Walther en Melinda Meere van A Lotte Stamping Fun
 11. Sandra Korten van Sandra Korten Designs

En natuurlijk doe ik zelf ook mee, Danielle Bennenk van Mrs. Brightside 🙂

Voorproefje!

Aanstaande donderdag, om 19.30 uur, hoppen we voor de eerste keer met het thema: Let’s Celebrate. Voor dit thema ben ik aan de slag gegaan met de Honey Bee bundel uit de mini catalogus die afgelopen vrijdag, 3 januari, van start is gegaan.

Met diezelfde bundel heb ik dit kleine kaartje gemaakt. Er op is zelfs een onderdeel verwerkt dat ik ‘over’ had van mijn Feel Good Bloghop project, hihi.

Om de bij meer dimensie te geven heb ik het lijfje bedekt met Fine Tip Glue. Hierdoor heeft het een glanslaagje gegeven. Ook de gele strepen, zichtbaar door de bijen die-cut (Detailed Bee Dies) heb ik opgevuld met Fine Tip Glue. In het echt ziet het er super gaaf uit, helaas heb ik dat niet goed vast kunnen leggen op de foto.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

 • Basiskaart: Whisper White cardstock – 7,5 x 15 cm, rillen lange zijde op 7,5 cm
 • Restjes Crushed Curry, Basic Black en Whisper White cardstock voor de cirkel, de bij en het honingraatmotief (gekleurd met So Saffron Stampin’ Blends en gestanst met Detailed Bee Dies)

Tot snel!

Hopelijk ben je net zo enthousiast over dit nieuwe initiatief als dat ik dat ben. Nog maar een aantal dagen en we gaan live met onze Feel Good Stampin’ Bloghop, ik kan bijna niet wachten!

Kom dus alsjeblieft een kijkje nemen op onze blogs om onze Feel Good projecten te bekijken en de gratis projectbeschrijvingen te downloaden.

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Honey Bee Bundle
€ 49,50
Paper Trimmer
€ 30,00