*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Welkom

Hallo, vandaag hop ik met het Stamping Sunday Design Team en deze maand draait de hop om het thema Masculine projects, ofwel mannenprojecten. Ik ben aan de slag gegaan met de Above The Clouds bundel uit de Stampin’ Up! jaarcatalogus. Helaas, gaat deze geweldige bundel met pensioen na 2 juni ’20. Dus als je deze set nog wilt bestellen moet je er snel bij zijn, want OP=OP!

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Above The Clouds Step It Up kaarten

Ik heb drie kaarten gemaakt met de Above The Clouds stempelset en de bijpassende Hot Air Balloon punch. Het zijn Step It Up kaarten, waarbij ik ben uitgegaan van een basiskaart en lay-out. Vervolgens, heb ik bij iedere kaart een ‘stap’ toegevoegd waardoor de kaart steeds complexer geworden is.

Als uitgangspunt gebruikte ik basiskaarten (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) van Whisper White Thick Cardstock en de kleurencombinatie: Pool Party, Pretty Peacock, Crumb Cake en Early Espresso. Een stoere combinatie, perfect voor mannenkaarten.

Above The Clouds stap 1 Kaart

De eerste kaart heeft een Whisper White cardstock mat van 10 x 14 cm. Hierop heb ik wolken gestempeld met Pool Party Classic Stampin’ Inkt. De tekst is gestempeld met Early Espresso Classic Stampin’ Inkt, evenals de luchtballon en het mandje. Deze heb ik ‘gekleurd’ met de vul-stempels van deze two-step-stamping stempelset. Het mandje is gevuld met Early Espresso en de ballon met Pretty Peacock Classic Stampin’ Inkt.

Vervolgens heb ik de beide afbeeldingen geponst met de Hot Air Balloon Punch en op de kaart geplakt met Stampin’ Dimensionals. Een Pretty Peacock Woven Threads Sequin voegt een heel klein beetje bling toe aan de kaart.

Above The Clouds stap 2 kaart

Bij de tweede kaart ben ik uitgegaan van dezelfde lay-out, alleen heb ik een Pretty Peacock cardstock mat (10 x 14 cm) toegevoegd. Op de Whisper White cardstock mat (9,5 x 13,5 cm) heb ik de tekst, drie kleine luchtballonnen en vogels gestempeld met Early Espresso Classic Stampin’ Inkt. De ballonnen heb ik ingekleurd met de Pool Party, Pretty Peacock en Crumb Cake Combo Pack Stampin’ Blends.

De grote luchtballon heb ik ingekleurd met de Soft Suede (mandje), Crumb Cake en Pretty Peacock Stampin’ Blends. De luchtballon is op een Everyday Label van Pool Party Cardstock geplakt met Stampin’ Dimensionals. Hierop heb ik wolken en vogels gestempeld. Ook hier voegen Pretty Peacock Woven Threads Sequins wat bling toe aan de kaart.

Stap 3 kaart

Bij de laatste kaart heb ik nog meer dimensie toegevoegd. Door het Everyday Label tussen een stuk Crumb Cake cardstock, embossed met de Corrugated 3D Embossing Folder (deze gaat helaas ook met pensioen 🙁 ), en een stuk Braided Burlap Trim te plakken. Deze twee toevoegingen maken de kaart nog wat stoerder.

De kleine luchtballonen heb ik deze keer uitgeknipt en op de kaart geplakt met Mini Stampin’ Dimensionals. Ook nu is de tekst gewoon op de mat gestempeld.

Ik ben super blij met mijn kaarten en vooral de laatste kaart heeft mijn hart gestolen.

Meer inspiratie!

Ook de andere Design Teamleden hebben Masculine projecten gemaakt met hun favoriete Stampin’ Up! producten. Door op de naam die volgt na die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken, ga je naar het volgende blog.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Er staan weer nieuwe workshops in de Mrs. Brightside Agenda! Check it out 🙂

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00