*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Aloha, bij de Alles Is Liefde bloghop!

Vandaag hop ik weer met de Nederlandse Stampin’ Up! demonstrators van de Maui 2020 training groep (zie voor informatie hier). Waar de vorige keer onze focus op 3 verschillende kaarten lag, ligt deze nu op het thema ‘Alles Is Liefde’. Een zeer toepasselijk thema voor de maand februari, niet waar?

Voor deze bloghop ben ik aan de gang gegaan met de prachtige Dear Doily bundel. Deze bundel heeft prachtige teksten, mooie afbeeldingen en de stansset is echt GE-weldig! Kijk maar naar de foto hieronder.

Dear Doily Z-Fold kaart met envelop

Voor een speciaal persoon heb ik een mooie Z-fold kaart gemaakt met een bijpassende envelop. De envelop laat ons al een glimp van het kaartje zien.

De envelop is gemaakt met de envelope punch board en ik heb er een doorkijkje in gemaakt met de grote doily stans.

Envelop gemaakt van Blackberry Bliss cardstock met de Envelope Punchboard en de Dear Doily bundel.

De kaart in de envelop is een zogenaamde Z-fold kaart. Zo op het eerste gezicht lijkt het een gewone kaart, maar door de speciale vouw krijg je een heel andere look wanneer de kaart opengevouwen is.

Dear Doily bundel, Rectangle Stitched Framelits, Stitched Shapes Framelits, Gray Granite, BlackBerry Bliss en Whisper White cardstock, Memento Tuxedo Black, Gray Granite en BlackBerry Bliss inkt.
Hier zie je de open gevouwen Z-fold kaart met de Dear Doily bundel.

De combinatie van Whisper White, Gray Granite en Blackberry Bliss vind ik echt heel erg chique. De doilies zijn steeds op volle sterkte gestempeld en vervolgens nog een keer afgestempeld. Mede hierdoor en de prachtige afbeeldingen creëer je heel makkelijk dimensie.

  • Basiskaart: Gray Granite cardstock – 10,5 x 29 cm, rillen lange zijde op 14,5 cm en 7,2 cm.
  • Mat 1: Blackberry Bliss cardstock – (1x) 10 x 14 cm en (1x) 6,7 x 10 cm
  • Mat 2: Whisper White cardstock – (1x) 9,5 x 13,5 cm en (1x) 6,2 x 9,5 cm
  • Restjes Gray Granite, Blackberry Bliss en Whisper White voor doilies, bloemen en teksten.
  • Envelop: Blackberry Bliss cardstock – 20,8 x 20,8 cm, eerste punch op 8,7 cm
  • Inkt: Gray Granite, Blackberry Bliss en Memento Tuxedo Black
  • Overig: Dear Doily bundel, Big Shot, Blackberry Bliss en Mossy Meadow marker om bloemafbeelding in te kleuren

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Dear Doily stempelset, Doily Builder Thinlits Dies – Z-fold kaart met envelop

Nieuwsgierig naar meer?

En? Nieuwsgierig naar de projecten die de andere deelnemers aan deze bloghop hebben gemaakt? Dan is het nu tijd om door te hoppen. Klik gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) en de magie van het internet brengt je naar het volgende blog.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, want ben natuurlijk benieuwd wat je van mijn Alles Is Liefde projecten vindt 🙂

Lieve groeten en een fijne avond nog,


Kom gezellig bij Team Brightside en krijg deze exclusieve tas! Er is een fantastische Sale-A-Bration aanbieding op dit moment! Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.
Gratis producten verdienen met je bestelling? Maak dan gebruik van de SAB actie. Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Dear Doily Cling Bundle
€ 62,00
Rectangle Stitched Framelits Dies
€ 42,00
Stitched Shapes Framelits Dies
€ 36,00
Envelope Punch Board
€ 23,00
Many Marvelous Markers
€ 153,75
Gray Granite Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Blackberry Bliss Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Tuxedo Black Memento Ink Pad
€ 7,50
Whisper White A4 Card Stock
€ 11,75
Gray Granite A4 Cardstock
€ 10,25
Blackberry Bliss A4 Cardstock
€ 10,25
Big Shot
€ 120,00
Big Shot Die Brush - New Configuration
€ 15,25
Stampin' Trimmer
€ 36,00
Tear & Tape Adhesive
€ 8,50
Liquid Multipurpose Glue
€ 5,00
Stampin' Dimensionals
€ 5,00