Aloha Bloghop – Be Mine

Welkom bij de eerste Aloha Bloghop!

De Aloha Bloghop is georganiseerd door een groep Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices die zich als doel hebben gesteld een incentive reis van Stampin’ Up! te verdienen. In 2020 gaat deze reis naar Maui, dus de naam Aloha Bloghop leek ons zeer toepasselijk 🙂

Ik ben heel blij dat ik deel mag uitmaken van deze gemotiveerde groep! We delen tips, leren van elkaar en gaan hopelijk in de toekomst (in 2020 of later 😉 ) samen op reis met Stampin’ Up!

bE mINE sTITCHED fRAMELITS

Vandaag zeggen we niet alleen ‘Aloha’ tegen het nieuwe jaar, maar ook tegen onze nieuwe voorjaars/zomer catalogus en Sale-A-Bration folder die morgen (!!!!) live gaan! Ik ben daarom aan de slag gegaan met de Be Mine Stitched Framelits en de bijpassende Meant To Be stempelset. Die bundel is echt zo leuk en dan met name de stansset! Prachtige harten met stiksteekjes en schulprandjes die niet alleen stansen, maar ook embossen! Echt heel gaaf.

Iedere designer heeft projecten ontworpen voor 3 verschillende soorten stempelaars:

  1. De beginner
  2. De half gevorderde stempelaar
  3. De expert

Beginner kaart

Bij de beginner kaart heb ik alleen gebruik gemaakt van de Meant To Be stempelset en maar 4 kleuren inkt: Memento Tuxedo Black, Crumb Cake, Flirty Flamingo en Lovely Lipstick.

Half gevorderde kaart

Bij de kaart voor de half gevorderde stempelaar is er niet alleen gestempeld, maar ook gestanst. Zijn die stik- en schulprandjes niet cute? Ik heb dezelfde kleuren gebruikt als bij de beginner kaart. Het kleine roze hartje is gestempeld met Flirty Flamingo en vervolgens heb ik er een Heart Epoxy Droplet over heen geplakt.

expert kaart

De mat van de expert kaart is embossed met de prachtige Tufted embossing folder. De Iridescent Sequins en de swirl van het All My Love Flirty Flamingo lint maken deze kaart helemaal af.

Nog meer te zien

Er is nog meer te zien in deze geweldige Aloha Bloghop. Om die projecten te zien klik je gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk)

Heel veel plezier!

 

 

 

Gebruikte materialen

Big Shot

€ 120,00

7 gedachten over “Aloha Bloghop – Be Mine

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.