*Dear international readers, please use the translate button in the right side bar to translate this message to your preferred language.

Welkom bij Kylie’s demonstrator training bloghop!

Sinds begin oktober ’18 doe ik mee aan Kylie Bertucci’s Demonstrator Training. Deze training is echt geweldig, en ik heb er nu al (na een maand!!) heel veel van geleerd. Net als vorige maand (klik hier) doe ik dus weer mee aan Kylie’s Demonstrator Training Bloghop. We hoppen met zo’n 20 deelnemers, dus genoeg inspiratie van over de hele wereld!

Mijn projecten van vandaag tonen aardig wat ‘Artistic Expression’ want ik ben aan de slag gegaan met diverse achtergrond sets zoals Timeless Textures, Artisan Textures en Swirly Frames. De Nederlandse stempelset ‘Beste Vrienden’ en de Beautiful Promenade stempelset maakt het af.

Team waarderingskaarten

Tijdens onze laatste Team Brightside dag (lees er hier alles over!) heb ik een waarderingsprogramma geïntroduceerd voor mijn teamleden. Bij een bijzondere prestatie kunnen ze een cadeaubon t.w.v. 5 euro verdienen.

In de maand oktober had ik twee teamleden die iets bijzonders bereikt hebben. Een teamlid had 600 + CSV in sales én het andere teamlid is een Qualified Recruit geworden!

Buiten de cadeaubon ontvangen ze ook een kaart (zie de grote kaart) die ik aan de achterzijde beplakt heb met een ‘Artistic Expression’ kaartfrontje.

pineapple punch artistic expression

Deze kaart heb ik gestempeld voor mijn geweldige Sales Topper! Ik ben begonnen met een stuk Whisper White Cardstock van 10 x 14,5 cm, dat past perfect op mijn gedrukte team waarderingskaarten.

Ik ben gestart met de rechthoekige Swirly Frame, deze heb ik opgevuld met stempels van de Artisan Textures stempelset. Daarna heb ik de achtergrond gestempeld met diverse Timeless Textures stempels. De bloem van Beautiful Promenade, de ‘Je Bent Een Kanjer’ tekst van de Beste Vrienden stempelset en wat rhinestones maken de kaart af.

Ik vind het een hele gave kaart geworden en met name omdat hij volledig gestempeld is. Ter info: Alle gebruikte materialen zijn verkrijgbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail. De complete lijst met gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.

Coastal Cabana waarderingskaart

Bij mijn tweede kaart ben ik met precies dezelfde stempelsets aan de gang gegaan. Door andere stempels te gebruiken, m.u.v. de Beautiful Promenade bloem, en een andere layout heeft deze kaart een compleet andere uitstraling.

Ik ben echt super blij met het resultaat en ik hoop dat mijn Qualified Recruit dit ook is!

Zou jij misschien meer willen weten over Team Brightside? Of wat het betekent om een Stampin’ Up! starterspakket aan te schaffen? Dan mag je mij altijd mailen (danielle@mrsbrightside.nl) voor vrijblijvende informatie, in de tussentijd vind je hier al veel informatie!

Het zou natuurlijk super cool zijn als jij in de toekomst misschien ook in aanmerking komt voor zo’n gave Team Waarderingskaart!

meer inspiratie…

Ik hoop dat mijn projecten je bevallen en hoor graag je reactie. Om door te hoppen naar het volgende blog, klik je op de naam onder die van mij (Danielle Bennenk) of die helemaal bovenaan de lijst staat. Nog veel plezier en heel veel meer inspiratie toegewenst!

Lieve groeten,

 

 

 

P.S. Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie over mijn Facebook Live!

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Versamark Pad

€ 11,00

Big Shot

€ 120,00