Focus thema: Speciale Stansen

Hallo en welkom bij de Stempel, Inkt & Papier bloghop! Deze maand richt Stempel, Inkt & Papier zich op het thema: Speciale Stansen! Hierbij focussen we onszelf op de speciale stansen van Stampin’ Up! die niet gekoppeld zijn aan een specifieke stempelset. Ik ging aan de slag met de Basic Borders Dies.

Fantastische stansen waarmee je jouw projecten een gave rand kunt geven. Van een wolkenrand, een gestikte rand tot een geschulpte rand. Super veel keus om je project mee op te leuken.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Basic Borders Tri-Fold kaart

Voor dit Speciale Stansen thema heb ik een mooie Tri-Fold kaart gemaakt, waarbij ik de Basic Borders Dies niet alleen gebruikt heb voor de gevouwen flap, maar ook voor een pocket aan de binnenkant van de kaart.

Ook heb ik stiekem een paar sneak-peeks van de nieuwe Augustus-December Mini Catalogus en Sale-A-Bration folder toegevoegd. Kun jij ze spotten?

Ik rilde een stuk Crumb Cake Cardstock (14,5 x 29,7 cm) aan de lange kant op 10,4 – 21 cm. De smalle flap heb ik vervolgens gestanst met de Basic Borders Dies en datzelfde heb ik gedaan met een stuk You’re A Peach Designpapier.

Hierop heb ik een aantal gestanste onderdelen geplakt die ik gestanst heb met de Sale-A-Bration Summer Shadow Dies die vanaf 1 augustus te verdienen zijn bij een bestelling van een € 60 of meer. De afbeelding heb ik gestempeld met de Shaded Summer Stempelset uit de jaarcatalogus en die stansen passen daar dus gewoon bij!!

Het Gold Shimmer Ribbon waarmee ik de kaart dicht gestrikt heb staat in de nieuwe Mini Catalogus. Hoe gaaf staat dat goud bij het Crumb Cake, Bermuda Bay en Calypso Coral kleurenpalet.

Wanneer je de kaart openvouwt zie je de pocket en een kaart. Die pocket heb ik net als de voorzijde van de kaart ook versierd met die gave Shaded Summer afbeeldingen. De insert van de pocket heb ik versierd met wat stempelafbeeldingen en een lusje lint.

Wat is Stempel, Inkt & Papier?

Nog even ter informatie: Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices – Sandra Korten, Lotte Noordzij-Walther en ikzelf – die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product of specifiek thema centraal zetten in een “Live” workshop programma.

In dit programma bieden we tenminste 4 online workshops aan via Facebook Live uitzendingen in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil je weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen ga dan naar deze pagina voor meer informatie.

Meer Christmas in July inspiratie

Hieronder vind je de linkenlijst, klik gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle) om door te gaan naar het volgende blog.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.