In the spotlight: Bee Mine Suite Collection

Hallo en welkom bij een nieuwe Spotlight Suite op mijn blog. Dit keer is het de Bee Mine Suite Collection.
In deze post stel ik de complete suite aan je voor en deel ik diverse creaties. Je creëert namelijk de schattigste creaties rond allerlei liefdevolle gelegenheden met het Bee Mine-collectiepakket! 

Kleurenpalet

Deze suite wordt gekenmerkt door een fris en vrolijk kleurenpalet. Passend bij de lente, bloemen en natuurlijk bijen smile

De Stampin’ Up! kleuren Sweet Sorbet, Petal Pink, Daffodil Delight, Lemon Lime Twist, Pool Party en Basic Black  spelen de hoofdrol.

Suite producten

Deze collectie bevat vrolijke kleuren en unieke patronen die je zelf kunt combineren. De leuke bijenmotieven zijn handgetekend met symmetrische vormen voor nog meer veelzijdigheid. In het pakket zit ook een bijpassende pons. Met de inbegrepen decoraties en het lint breng je buitengewone details op je projecten aan. Of je nou een leuke bijenkaart of een unieke cadeauverpakking wilt maken, met deze collectie steken al je papiercreaties erbovenuit! 

Hieronder zie je alle producten van de suite in detail. Klik op de afbeelding en je wordt via de wondere wereld van het internet naar dit product in mijn Stampin’ Up!-webshop gedirigeerd, waar je alles op je gemak en in detail kunt bekijken.

Spotlight Suite Inspiratie Projecten

Zoals altijd staan er prachtige voorbeelden in de catalogus. Het werk van de Stampin’ Up! concept artiesten inspireren mij altijd. Hieronder staat een afbeelding uit de Mini Catalogus met drie schattige voorbeelden. Daaronder heb ik ook nog een ander voorbeeld van Stampin’ Up! geplaatst, dit project is gemaakt in andere kleuren dan die van de suite zelf.

Hieronder zie je de kaart in alternatieve kleuren. Zo’n pastelbijtje is toch super schattig?

Dit schattige Clean & Simple kaartje maakte ik voor een bloghop. Als je – hier klikt – dan kun je alle details over dit kaartje lezen.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik hoop dat je het leuk vond om kennis te maken met de Bee Mine Suite. Mocht je een of meerdere van deze gave producten willen bestellen, dan verzorg ik graag je bestelling. Ga naar mijn Stampin’ Up! Webshop (Paypal of Credit Card) in de zijbalk om deze te plaatsen of stuur mij een e-mail: danielle@mrsbrightside.nl

Lieve groeten,

Danielle