Alles over bestellen en bestelvoordelen

In dit bericht wil ik je graag uitleggen welke bestelvoordelen ik aanbied wanneer je de prachtige producten van Stampin’ Up! bij mij bestelt. Voor sommige zijn deze Mrs. Brightside bestelvoordelen al bekend, maar ben je nieuw op mijn site, dan kun je alle voordelen hieronder nog eens rustig nalezen.

Eerst wil ik je de bestelmogelijkheden nog even met je doornemen.

Bestelmogelijkheden

Je kunt bij mij op drie verschillende manieren bestellen:

  1. Via mijn Stampin’ Up! Webshop – Je kunt in deze webshop met PayPal en credit card betalen en de producten worden direct vanuit Duitsland, via UPS, naar je verstuurd. De verzendkosten zijn altijd € 7,95 per bestelling, ongeacht het bestelbedrag. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail van Stampin’ Up! en een track & trace code wanneer je bestelling verzonden wordt. Klik hier voor meer informatie en het gebruik van de Stampin’ Up! webshop.
  2. Via e-mail – Bij een bestelling via e-mail vermeld je jouw naam, adresgegevens, productnaam, artikelnummer en aantal. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail of kopie van een bestelformulier met de betaalinformatie (overschrijving via bank of Tikkie). Je bestelling zal bij Stampin’ Up! geplaatst worden als ik de betaling ontvangen heb. De bestelling wordt onder jouw naam geplaatst en  rechtstreeks vanuit Duitsland, via UPS, naar jouw huisadres (vergeet dat dus niet in de mail te zetten) verzonden.
  3. Tijdens een workshop – Ben je aanwezig bij een Mrs. Brightside workshop dan kun je bestellen via een bestelformulier dat je van mij krijgt. Na het overhandigen van de bestelling  ontvang je een kopie van je bestelformulier met de betaalinformatie of je betaald meteen kontant. Je bestelling zal bij Stampin’ Up! geplaatst worden als ik de betaling ontvangen heb. De bestelling wordt onder jouw naam geplaatst en  rechtstreeks vanuit Duitsland, via UPS, naar jouw huisadres (vergeet dat dus niet in de mail te zetten) verzonden, of je kunt de bestelling ophalen bij mij thuis.

Mrs. Brightside Bestelvoordelen

Dan zijn we nu aangekomen bij de bestelvoordelen. 

Gratis verzendkosten

Plaats je via e-mail of tijdens een workshop een bestelling van € 75 (excl. verzendkosten) of meer dan neem ik de verzendkosten t.w.v. € 7,95 voor mijn rekening! Mijn bedankje aan jou voor het door jou gegeven vertrouwen.

Helaas, geldt bij een bestelling via mijn webshop de gratis verzending vanaf een bestelling van € 75,00 niet.

Gratis Tutorial Bundel

Je ontvangt de tutorial bundel gratis wanneer je een bestelling van € 50 of meer bij mij plaatst via mail of mijn webshop. De bundel wordt vervolgens aan het eind van de maand naar je gemaild!

Het is een Engelstalige bundel met minimaal 6 verschillende projecten, beschreven in cm en/of inches met een duidelijke foto van het eindresultaat. Mocht je vragen hebben omdat je iets niet snapt (vanuit het Engels) dan kun je mij natuurlijk altijd mailen.

Dit zijn dus mijn Mrs. Brightside Bestelvoordelen, ik hoop dat ze je aanspreken. Lees meer over Stampin’ Up! en bestellingen op deze pagina, heb je vragen of wil je meer informatie dan mag je mij natuurlijk ook altijd een mail sturen: danielle@mrsbrightside.nl

Hartelijke groeten,

Danielle