Creatief Live 25/05/20: Bijzondere Zonnebloemen

Op maandag, 25 mei, stond het Bijzondere Zonnebloemen productpakket van Stampin’ Up! centraal tijdens de Creatief Live in het Mrs. Brightside Craft Forum. Het Mrs. Brightside Craft Forum is een besloten Facebook groep, dus dit betekent dat mensen die geen Facebook hebben, mijn Creatief Live niet kunnen zien, vandaar dat ik mijn Creatief Live Registraties nu ook deel via YouTube!

Gedurende de uitzending heb ik drie projecten met dit prachtige productpakket gemaakt. Een kleine verpakking, een clean kaart en een mooie kaart met de Stampin’ Blends.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Makkelijke kleine verpakking

Als eerste project maakte ik een leuke kleine verpakking met het 20-22 In Colors Designer Series Paper en het Bijzondere Zonnebloemen productpakket. Als basis heb je een stuk designer series papier van 6″ x 6″ (15,2 x 15,2 cm) nodig, in de video leg ik uit hoe je de verpakking vouwt. Ik heb de verpakking versierd met een kleine zonnebloem, gekleurd met de Garden Green, Soft Suede en Crushed Curry Stampin’ Write Markers, en een tekst uit de Nederlandse stempelset Knuffels op Papier. De tekst is gestempeld met Crushed Curry Classic Stampin’ Inkt op Whisper White Cardstock.

Frisse clean kaart

Bij het tweede project heb ik ook gebruik gemaakt van de Sunflower Dies door een tweetal soort korenaren te stansen van So Saffron en Calypso Coral Cardstock.

De Whisper White Cardstock mat (8,5 x 14,5 cm) heb ik gedeeltelijk embossed met de nieuwe Greenery Embossing Folders. Samen met een strook (3 x 14,5 cm) In Good Taste Designer Series Papier heb ik de mat op de kaart geplakt met Multipurpose Liquid Glue.

Vervolgens heb ik de tekst gestempeld met Early Espresso Classic Stampin’ Inkt en gestanst met de Tasteful Labels Dies. Het label is op de kaart geplakt met Stampin’ Dimensionals, deze houden ook meteen de gestanste ‘korenaren’ op zijn plaats. Een Linen Thread strikje en enkele Holiday Rhinestone Basic Jewels in de kleur Pumpkin Pie maken de kaart af.

Bijzondere Zonnebloemen met Stampin’ Blends

Ook bij de laatste Whisper White Thick Cardstock basiskaart heb ik een Whisper White Cardstock mat (10 x 14 cm) gebruikt en een strook (3 x 14 cm) In Good Taste Designer Series Papier. Op de mat heb ik de grote zonnebloem van de Bijzondere Zonnebloemen stempelset gestempeld met Early Espresso Classic Inkt.

De afbeelding heb ik vervolgens ingekleurd met de Daffodil Delight, Mango Melody en Soft Suede Stampin’ Blends. De tekst stempelde ik ook met Early Espresso inkt en knipte ik uit met mijn Paper Snips. Vervolgens heb ik deze op de kaart geplakt met Mini Stampin’ Dimensionals. Een aantal 20-22 In Color Enamel Dots in de kleur Cinnamon Cider voegen wat bling toe.

Voordat ik de mat op de kaart plakte met Stampin’ Dimensionals heb ik er Bumble Bee Gingham Ribbon om heen gestrikt om het helemaal af te maken.

Facebook Live Video Registratie

Om je precies te laten zien hoe ik de bovenstaande projecten gemaakt heb, heb ik deze Creatief Live uitzending ook op YouTube geplaatst. Het is dus de live registratie. Je ziet: Project 1: Kleine snoep/thee verpakking vanaf 01.30 min., project 2: Clean kaart vanaf 13.45 min. en project 3: Zonnebloem kaart met Stampin’ Blends vanaf 28.30 min. Dus je kunt ook meteen door scrollen naar je favoriete project.

Klik op de afbeelding hieronder om naar de video te gaan.

Heel erg bedankt voor je bezoek en ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Linen Thread
[104199]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00