Mrs. Brightside Online Kaartenclub – Blackberry Beauty

Deze keer gaan we aan de slag met de Blackberry Beauty productcollectie bij de Mrs. Brightside Online Kaartenclub. De Kaartenclub is een maandelijkse online workshop waarin de deelnemers gedurende een Zoom bijeenkomst gezamenlijk aan de slag gaan met een voorbereid project. De materialen (en meer) ontvangen zij in een pakket dat per post wordt toegestuurd.

Bij de Online Kaartenclub bestaat het project altijd uit een serie kaarten. De ene keer een kaartenset met bijpassende verpakking, de andere keer een serie fun folds (=kaarten met een speciale vouw), maar het kan ook een serie kaarten met een speciale techniek zijn. Hoe dan ook de kaarten staan centraal bij de Mrs. Brightside Online Kaartenclub.

25 September ’21 – Blackberry Beauty

Het thema van de Online Kaartenclub in september is dus ‘Blackberry Beauty’. We maken een super sjieke stationary set (verpakking, kaarten, mini kaartjes en geschenklabels) met deze prachtige productselectie. Je maakt deze stationary set tijdens de workshop op zaterdag, 25 september van 10 tot 13 uur, d.m.v. een Online Zoom Workshop.

Dit Mrs. Brightside Online Kaartenclub pakket bevat o.a.:
– 1/4 pak Blackberry Beauty Specialty Designpapier (afmeting: 6″x 12″ of 15,2 x 30,5 cm)
– 1/2 pak Blackberry Beauty Ephemera Pack (20 stuks)
– Divers cardstock, o.a. Basic White, Cinnamon Cider, Early Espresso, Blackberry Bliss en Rich Razzleberry
– Diverse soorten embellishments en/of lint
– Diverse gestanste, geponste en gesneden cardstock onderdelen

Je houdt ruim voldoende materiaal over om in andere projecten te verwerken.

Zelf zorg je voor lijm, inkt (Ik gebruikte Early Espresso inkt, Versamark, Goud & White Embossing Powder), tekststempels, snijapparaat met rilfunctie, schaar en vouwbeen.

Tevens ontvang je, per mail, een PDF met duidelijk stap-voor-stap projectbeschrijvingen en een link naar de Live Zoom Workshop. Tijdens de Live Workshop van de Kaartenclub geef ik ook nog eens live uitleg over het maken van de projecten en is er voldoende tijd om gezamenlijk (net als bij een workshop in levende lijve) alle projecten te maken. Ook heb je de mogelijkheid om gezellig samen te kletsen 🙂

Mocht je de Live Workshop niet bij kunnen wonen, dan kun je alle projecten eenvoudig maken aan de hand van de projectbeschrijving.

Aanmelden Mrs. Brightside Online Kaartenclub

Je kunt jezelf aanmelden voor de Online Kaartenclub ‘Blackberry Beauty’ tussen 3 en 28 augustus ’21 en je ontvangt het materiaalpakket + PDF thuis voor 25 september ’21.

Door op onderstaande knop te klikken kun je jezelf opgeven voor deze workshop

Ter info: Het Online Kaartenclub Pakket kost € 22,50 incl. verzendkosten.

Vragen over de Mrs. Brightside Online Kaartenclub?

Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met betaalinformatie (via bankoverschrijving of Tikkie).

Mocht je vragen hebben, dan kun je mij altijd mailen: danielle@mrsbrightside.nl.

Hartelijke groeten en always craft on the Brightside of life,
Danielle

P.S. Vergeet niet mijn evenementenagenda te checken voor andere (online) workshops en activiteiten! Klik hier.