This With That: Bottled With Happiness

Hallo, vandaag hop ik met het Stamping Sunday Design Team en het thema is This With That. Het Designteam is aan de slag gegaan met hun favoriete nieuwe product(en) uit de nieuwe Stampin’ Up! Jaarcatalogus in combinatie met een ‘oud’ product wat nog een jaartje doorgaat. Ik ging aan de slag met het Bottled Happiness voordeelpakket in combinatie met de terugkerende Scalloped Contours Dies.

Als uitgangspunt gebruikte ik de onderstaande kleurinspiratie.

Kleurinspiratie Mrs. Brightside

www.mrsbrightside.nl

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Paypal en credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Duo met Bottled Happiness

Hieronder zie je de twee kaarten die ik met het Bottle Happiness voordeelpakket en de Scalloped Contours Dies maakte. De gebruikte kleuren geven het geheel een ietwat vintage uitstraling.

Bottled Happiness ‘Sending Cheer’ Kaart

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) is van Soft Succulent Cardstock. Uit hetzelfde cardstock stanste ik een mat met de Scalloped Contours Dies. Hierop zit een Very Vanilla Cardstock mat, die ook gestanst is met de dies. Deze heb ik daarna embossed met de Quatrefoil Tile Embossing Folder.

Hierop heb ik een twee flessen geplakt, met o.a. een kurk, een etiket en takjes. Alle afbeeldingen zijn gestempeld met diverse kleuren van de kleurinspiratie. Als laatste heb ik wat Pearl Basic Jewels op de kaart geplakt.

Overflowing With Happiness Kaart

Vervolgens heb ik nog een kaart gemaakt met dezelfde basiskleuren. Ook hier heb ik de matten gestanst met de Scalloped Contours Dies. Deze keer heb ik geen flessen gestempeld, maar de grote bloemenstruik uit de Bottled With Happiness Stempelset.

Ook het kleine tekstlabel is afkomstig uit de stansset.

Meer inspiratie!

Ook de andere Design Teamleden hebben projecten met het This With That Thema gemaakt. Door op de naam die volgt na die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken, ga je naar het volgende blog.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Snips
[103579]
€ 13,50