Brievenbus Workshop april ’20

Hallo! Vanwege de Covid-19 maatregelen ben ik helaas genoodzaakt om de workshops die ik gepland had in april bij mij thuis en bij Café Tivoli te annuleren. Maar om je toch de mogelijkheid te geven om creatief aan de slag te gaan bied ik een Feel Good Brievenbus Workshop aan! 

Je kunt deze brievenbus workshop bestellen tussen 6 en 12 april ’20 en ik verstuur het goed gevulde materiaalpakket in de week van 20 april aanstaande. Bij het materiaalpakket ontvang je een uitgebreide PDF met stap-voor-stap projectbeschrijvingen via foto en/of video.

Wat ga ik eigenlijk maken?

Je maakt met de materialen uit de Brievenbus Workshop drie exclusieve projecten. Je maakt een elegante notecard set met bewaarmapje, hiervoor wordt het Pressed Petals designer series papier gebruikt. Ook maak je een schattig vintage stijl mini album met mini envelopjes en een mini pizzadoosje, bij dit project ga je aan de slag met het Woven Threads designer series papier. Last but not least, maak je een leuke wellness verpakking voor een gezichtsmasker met het Bird Ballad designer series papier.

Heb ik een specifieke stempelset nodig?

De projecten van deze Brievenbus Workshop zijn zo samengesteld dat je geen specifieke stempelset nodig hebt om deze te maken! Ik zal in de projectbeschrijving wel vermelden welke stempelsets ik gebruikt heb, in ‘t geval je deze in huis hebt. Heb je ze niet in huis en zou je ze alsnog willen bestellen, dan kan dat natuurlijk altijd. Stuur mij gewoon een mail (danielle@mrsbrightside.nl) en ik verzorg met liefde je bestelling.

Mocht je na het lezen van bovenstaande de Brievenbus Workshop willen bestellen, dan kan dat via deze link: https://bit.ly/3bPUCJ3

Lieve groeten en nog een fijne dag gewenst,