*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Thema: Animals

Deze maand staat het thema Animals centraal bij de Creating Kindness Blog & Video Hop. Bij dit thema heb ik gekozen voor een stempelset die ik al een tijd niet gebruikt heb: Butterfly Wishes. Ons Design Team kennende zullen er veel mooie en veelzijdige projecten ontstaan zijn. Vandaag worden we vergezeld door de getalenteerde Jess Collard, ik ben zeer benieuwd wat zij gemaakt heeft.

Butterfly Wishes 3D Vlinderkaart!

Als uitgangspunt voor dit project heb ik een basiskaart (10,5 x 29 cm, rillen lange kant op 14,5 cm) van Whisper White Thick Cardstock genomen. Hierop zit een mat (9,5 x 13,5 cm) van Smoky Slate Cardstock en daarop een Whisper White Cardstock mat (9 x 13 cm).

Ik heb 3D vlindertjes gecreëerd met de Butterfly Wishes stempelset en de Butterfly Duet Punch. Door vlindertjes te ponsen uit het Smoky Slate Cardstock en hierop de gestempelde vlindertjes van de Butterfly Wishes stempelset te plakken creëer je een 3D effect. Het grijs geeft namelijk schaduw en door de vlindertjes alleen vast te plakken op het lijfje krijg je dimensie.

Bij mijn voorbeeldkaart heb ik de kleuren Pool Party, Blushing Bride en So Saffron gebruikt in combinatie met Smoky Slate Classic Stampin’ Ink. Voor het stap-voor-stap video tutorial heb ik een tweede versie gemaakt met de kleuren Coastal Cabana, Flirty Flamingo en So Saffron Classic Stampin’ Ink. Hier heb ik ook diverse vlindertjes opgeplakt met Mini Stampin’ Dimensionals.

De tekst ‘Hello’ is afkomstig uit de Free As A Bird stempelset en is met Versamark en White Stampin’ Emboss Powder embossed op Smoky Slate Cardstock.

Stap-voor-Stap Video Tutorial

Om je precies te laten zien hoe ik deze kaart gemaakt heb, heb ik een stap-voor-stap video tutorial opgenomen. Klik op de afbeelding hieronder om naar de video te gaan.

Meer Animals projecten…

Ook de overige Design Teamleden zijn aan de slag gegaan met het thema Animals en aan de sneak peeks te zien zijn het echt prachtige projecten! Dus hop snel door naar het blog van de geweldig getalenteerde Marcy uit Canada door op de onderstaande knop te klikken!

Heel erg bedankt voor je bezoek en ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Bloghop Deelnemers

  1. Jess Collard – Guest Designer – UK
  2. Lou Kitzelman – Australia
  3. Tanya Boser – USA
  4. Cheryll Miller – Australia
  5. Danielle Bennenk – Netherlands
  6. Marcy Denning – Canada
  7. Sara Levin – USA
  8. Jay Soriano – UK
  9. Charlet Mallett – USA

Video Deelnemers

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50