Global Monthly Video Hop ‘Home Decor’: By My Side Mini Canvas

Ook deze maand doe ik weer mee aan een internationale video hop met Stampin’ Up! demonstrators vanuit de hele wereld. Er is een specifiek thema per maand en rondom dit thema maken we een video tutorial van een project. Natuurlijk maken we gebruik van de mooie producten van Stampin’ Up!

Deze keer is het thema Home Decor. Ik koos ervoor om een mini canvas, verkrijgbaar bij o.a. de budgetwinkel met de ‘A’, te pimpen met de By My Side Stempelset uit de Stampin’ Up! Jaarcatalogus.

By My Side Canvasjes

Deze canvasjes zijn verkrijgbaar in setjes van drie met een klein ezeltje erbij. Zo schattig om op te leuken zodat ze weg te zetten zijn in een kinderkamer of op een bureau, etc. De afmeting is 7 x 7 cm, dus echt lief en klein.

De achtergrondjes maakte ik met strookjes (1 x 7 cm) cardstock in de kleuren Petal Pink, Flirty Flamingo, So Saffron, Pool Party, Bermuda Bay, Highland Heather en Gorgeous Grape.

Vervolgens heb ik de tekst en het meisje gestempeld met Tuxedo Black Memento Ink op een restje Basic White Cardstock.

De meisjes heb ik ingekleurd met Stampin’ Blends, de gebruikte kleuren zie je in de lijst met de gebruikte materialen onderaan dit bericht. Daarna heb ik de tekst in losse woordjes geknipt en evenals de meisjes.

Ik heb alles met Stampin’ Dimensionals op het canvasje geplakt en als laatste heb ik ook nog wat Iridescent RhineStone Basic Jewels toegevoegd.

Gratis Video Tutorial

Zoals ik bij de inleiding al schreef, maakt ieder Design Teamlid een video tutorial. In deze video leg ik stap-voor-stap uit hoe ik dit project maak en vermeld ik ook alle afmetingen en gebruikte kleuren. In de description box van de video vind je tevens de linken naar de video’s van de overige deelnemers.

Klik op de bovenstaande afbeelding om naar mijn video tutorial te gaan. Ik wens je veel kijkplezier en inspiratie toe bij deze Global Video Hop!

Heel erg bedankt voor je bezoek.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling mogelijk) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50