Bedankkaart november

De lieve mensen die in de maand november bij mij hebben besteld of een bestelling plaatsen ontvangen begin december allemaal een bedankkaartje. Dit keer is het een CASE (=Copy And Share Everything) van Julie Kettlewell, klik hier om naar haar kaart te gaan.

Ik kwam de kaart tegen op Instagram en was meteen verliefd. Ik heb er natuurlijk wel mijn eigen versie van gemaakt en die zie je hieronder.

bloemen zeggen meer

Het is alweer even geleden dat ik met deze heerlijke stempelset gespeeld heb, dus het was fijn om hem weer even tevoorschijn te halen!

Het is een schattig kaartje met een vintage uitstraling geworden en ik ben er erg blij mee. Hopelijk zijn mijn lieve klantjes dat ook wanneer ze deze kaart in de brievenbus vinden. Wil je in de toekomst ook een bedankkaartje van mij ontvangen? Dan hoef je alleen maar een bestelling te plaatsen bij mij (danielle@mrsbrightside.nl) , haha 🙂

PROJECT DETAILS

  • Basiskaart: Pear Pizzazz cardstock 10 x 20 cm, rillen lange zijde op 10 cm.
  • Mat: Very Vanilla cardstock 9,5 x 9,5 cm.
  • Inkt: Rich Razzleberry, Crushed Curry, Pear Pizzazz en Crumb Cake
  • Overig: Gold Metallic Pearls en Stampin’ Sponge om randen te sponsen

nieuwe voorjaars/zomercatalogus

Mijn klanten ontvangen niet alleen een bedankkaartje bij hun bestellingen, maar ook de nieuwe Voorjaars/Zomercatalogus en Sale-A-Bration folder die begin januari van start gaat.

Heb je niet bij mij besteld het afgelopen jaar, maar wil je wel deze nieuwe catalogus wel ontvangen?

Dan mag je mij altijd een mail sturen: danielle@mrsbrightside.nl Zodra ik de catalogi in huis heb, zal ik ze naar je opsturen.

 

Lieve groeten en tot snel,

 

 

 

P.S. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over mijn Facebook Live, de exclusieve Snowflake Showcase producten en mijn team!

  

 

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Metallic Pearls

€ 8,50