Cauldron bubble swap kaart

Je herkent het waarschijnlijk wel, zo rond de start van de nieuwe catalogi organiseren we binnen het Creatieve Harten Team meestal een kaartenswap. De manier om voorbeelden te ontvangen met stempelsets die je eventueel zelf niet hebt of in een andere stijl dan die van jezelf.

Ook voor de Herfst/Wintercatalogus is er weer een swap georganiseerd en ik heb meegedaan met twee stempelsets: Cauldron Bubble en First Frost.

Vandaag wil ik jullie mijn Clean & Simple kaart met de Cauldron Bubble stempelset laten zien. Hier en hier zie je trouwens een aantal andere projecten die ik met deze leuke set gemaakt heb. By the way, volgende week laat ik hier mijn First Frost swapkaart ook zien.

foil-edged CARDS & Envelopes

Als basis voor mijn beide swapkaarten heb ik de Foil-Edged Cards & Envelopes gebruikt, je vindt deze op blz. 11 van de Herfst/Wintercatalogus, en zij zijn beschikbaar met een gouden en een zilveren rand.

Voor het project van vandaag heb ik de kaart met de gouden rand gebruikt en volgende week komt de kaart met de zilveren rand voorbij.

Halloween katje

Als focuspunt heb ik gekozen voor een gesponste Starburst in de kleuren Mango Melody, Pumpkin Pie en Cajun Craze. Warme herfstkleuren die mooi bij het goud passen.

Om de cirkel wat meer textuur te geven heb ik er wat sterretjes opgestempeld en spetters op gemaakt met een Black Stampin’ Write Marker.

Het schattige Halloween katje is ingekleurd met de watercolor pencils en een blender pen.Wil je weten hoe ik deze kaart stap-voor-stap gemaakt heb? Klik dan op deze link: http://www.thesearemystamps.com/cards/clean-simple-cauldron-bubble-gold-foil-edged-kaart

Creating Kindness bloghop

Aankomende donderdag ben ik er weer met de Creating Kindness bloghop, rond 12 uur gaan we ‘live’ dus kom gerust langs om je te laten inspireren.

Nog een geweldige week gewenst!

 

 

 

P.S. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over mijn Facebook Live, mijn team en mijn Creatieve Kits!

                  

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Faceted Dots

€ 7,25

Starburst Punch

€ 22,00

Sponge Daubers

€ 6,00

Blender Pens

€ 14,50

Big Shot

€ 120,00