team swap TEAM Brightside DAG

Vorige week zondag was de eerste Team Brightside Dag (lees mijn verslag hier) en tijdens de dag hebben we ook kaarten geswapt. Wat een swap is? Nou, bij een swap ruil je kaarten met elkaar. Ik had iedereen gevraagd een kaartje te maken in hun eigen stijl met een favoriete stempelset. De resultaten waren super!

Nicole houdt van Clean & Simple, Miriam houdt van het werken met technieken en Janny houdt van inkleuren… Die voorliefdes kwamen dan ook helemaal terug in hun swaps! Zo leuk om te zien.

Met de klok mee: Miriam’s kaart met Making Every Day Bright, Janny’s kaart met Country Home en Nicole’s kaart met de Pop of Petals en Lot’s of Happy card kit

clean & simple country home SWAP kaart

Toen ik mijn team swap kaart ging maken had ik net mijn projecten voor de Stamping Sunday  Bloghop gemaakt met embossing folders (klik hier). De Tin Tile embossing folder lag nog op mijn bureau dus… De achtergrond was snel bedacht. Deze heb ik gecombineerd met de bijpassende Country Home stempelset van de Country Lane product suite.

Het is toevallig dezelfde stempelset als de kaart van Janny, maar de twee kaarten zijn toch heel verschillend geworden. Dat vind ik het leuke aan het meedoen aan swaps. Je ziet verschillende stijlen en je doet inspiratie op!  De inspiratie van deze kaart heb ik trouwens gevonden bij Jenni Pauli, dus niet alleen een CAS (=Clean & Simple) maar ook een CASE (=Cope And Share Everything) kaart 🙂

stap-voor-stap

Bij een swap kaart maak je altijd een zogenaamd kaartrecept. In dit recept schrijf je alle  materialen op die je hebt gebruikt. Wanneer nodig schrijf je er ook de technieken bij die je hebt gebruikt. Alles zodat de ontvanger van de kaart weet wat hij/zij nodig heeft om een soortgelijke kaart te maken.

Hieronder heb ik geen kaartrecept, maar wel een stap-voor-stap foto tutorial hoe je mijn swap kaart maakt! Ter info: Als basis heb ik een Silver Foil Edged Card & Envelope (blz. 11 van de Herfst/Wintercatalogus) gebruikt.

Zoals gewoonlijk vind je alle gebruikte materialen onderaan dit blogbericht! Wil je een bestelling plaatsen dan kan dat door mij een mail te sturen of een bestelling te plaatsen in mijn webshop 🙂

wil jij ook samen plezier & creativiteit delen?

Lijkt het jou ook leuk om samen met gelijkgestemden plezier te hebben en creativiteit te delen? Dan is het Stampin’ Up! starterspakket misschien iets voor jou (lees er hier meer over!). Schrijf je jezelf in bij mij, dan wordt je lid van Team Brightside.

Bij Team Brightside komen we tenminste 2 x per jaar samen voor een Team Brightside Dag. We hebben een Facebookgroep waarin we tips & tricks m.b.t. onze Stampin’ Up! business met elkaar delen, maar natuurlijk ook creativiteit.

Om de maand organiseren we een kaartenswap rondom een bepaald thema en de andere maand hebben we een SOL (=Stamp On Line evenement waarbij je a.d.h.v. aanwijzingen van een van de teamleden een voor jou onbekend project maakt).

Ook stuur ik een maandelijkse nieuwsbrief en ontvang je als lid van mijn team gratis Tutorial Bundels waar ik aan meewerk.  Tevens begeleid ik je bij het starten van je Stampin’ Up! business als dat iets is wat je ambieert. Natuurlijk toon ik ook mijn waardering voor hetgeen je bereikt, hiervoor heb ik het Team Brightside Waarderingsprogramma opgesteld. Een programma waar je op basis van je prestaties voordelen kunt verdienen!

Wil je meer informatie over het Stampin’ Up! Starterspakket? Klik dan hier of stuur mij een mail dan kunnen we, geheel vrijblijvend, een gesprek voeren over het pakket en wat er allemaal bij komt kijken.

Lieve groeten en een fijne week gewenst!

 

 

 

P.S. Wil je een bestelling plaatsen dan kan dit via een email (zie knop Stampin’ Up! bestelling plaatsen in de zijbalk) of via de knop van mijn webshop (credit card only). Ik verzorg graag je bestelling.

Blender Pens

€ 14,50

Glue Dots

€ 6,50