CLean & Simple kaart

Afgelopen week ben ik begonnen met de CAS(E) kaart van de week. Voor deze rubriek maak ik of een CAS = Clean And Simple kaart of een CASE = Copy And Share Everything kaart, waarbij ik een kaart van een ander, mezelf of Stampin’ Up! een eigen interpretatie geef.

Vorige week heb ik een CASE kaart uit de nieuwe herfst/wintercatalogus gemaakt. Deze week is het een Clean & Simple kaart met de leuke En Route stempelset!

En Route

De En Route stempelset maakt onderdeel uit van de Best Route product suite uit de Stampin’ Up! jaarcatalogus. In eerste instantie een product suite die uitnodigt om mannelijke projecten te maken, maar een vrouwelijk kaartje is ook geen probleem 🙂

Ik heb de ‘You’re Pretty Great’ afbeelding maar liefst 4 x gestempeld. Daarna ben ik aan het knippen geslagen en heb de afbeelding weer opnieuw samengesteld in verschillende kleuren. De afbeelding heb ik bevestigd op een Vellum starburst. Ten slotte heb ik wat Rose Metallic Thread en Soft Sea Foam adhesive backed sequins toegevoegd.

PROJECT DETAILS

 • Basiskaart Whisper White Thick cardstock – 10,5 x 29 cm, rillen op 14,5 cm
 • Mat Whisper White cardstock – 10 x 14 cm
 • Restje Vellum cardstock voor Starburst punch
 • Restje Whisper White cardstock voor de stempelafbeeldingen
 • Inkt: Blushing Bride, Mint Macaron, Soft Sea Foam en Gray Granite
 • Stempelsets: En Route
 • Overige: Rose Metallic Thread en Basic Adhesive Backed Sequins

Alle gebruikte materialen zijn verkrijgbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail.

Step it up

Na het maken van de eerste kaart had ik nog wat restjes en daar heb ik een tweede, zogenaamde Step It Up, kaart mee gemaakt. Een kaart met wat extra technieken of producten dan de Clean & Simple kaart.

In plaats van een witte basiskaart heb ik gekozen voor gekleurd cardstock. De Silver Glimmer Starburst en de Vellum mat had ik nog liggen van dit project en konden goed gebruikt worden met de restjes van de eerste kaart.

PROJECT DETAILS

 • Basiskaart Blushing Bride cardstock – 14,5 x 21 cm, rillen op 10,5 cm
 • Mat Vellum cardstock – 10,5 x 14,5 cm
 • Restje Whisper White cardstock voor de stempelafbeeldingen
 • Inkt: Blushing Bride, Mint Macaron, Soft Sea Foam en Gray Granite
 • Stempelsets: En Route
 • Overige: Rose Metallic Thread, Sparkle Embossing Folder en Basic Adhesive Backed Sequins

Alle gebruikte materialen zijn verkrijgbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail.

Tot snel!

Aankomende woensdag ben ik er weer! Kom je dan weer een kijkje nemen?

Lieve groeten,

 

 

 

Kom gezellig bij mij team! Lees er hier meer over.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Starburst Punch

€ 22,00