*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Aan de slag met de Stamparatus

Vandaag een simpel kaartje met de geweldige Incredible Like You stempelset én de Stamparatus!

Zoals je misschien wel hebt gezien tijdens mijn Facebook Live van 21 januari j.l. is de Incredible Like You stempelset heel veelzijdig. De bloemenafbeeldingen, de teksten en maar ook de grafische elementen zoals de strepen en cirkel zijn te gebruiken voor veel verschillende soorten kaarten. Klik hier om naar de projecten van die Facebook Live te gaan.

Vandaag laat ik een simpele mannenkaart zien waarbij ik de achtergrond gestempeld heb met de Stamparatus en de ‘Hinge Step techniek’

Zie hier een demonstratie van deze leuke techniek

Incredible Like You mannenkaart

Door alleen de grafische elementen van de Incredible Like You stempelset te gebruiken kun je heel makkelijk een kaart met een mannelijke uitstraling creëren. Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn vent. Blauw is zijn lievelingskleur en het Blueberry Bushel is een van zijn favoriete Stampin’ Up! kleuren. Geel is mijn lievelingskleur, dus heb ik er ook wat Pineapple Punch aan toegevoegd. Zie hier het resultaat 🙂

Incredible Like You, Happiness Blooms Enamel Dots, Stitched Shapes Framelits, Heat Embossing en Stamparatus ‘Hinge Step’ techniek.

De ombre achtergrond was een piece of cake met de Stamparatus en het Blueberry Bushel komt ook nog terug in de Happiness Blooms Enamel Dots die ik bij de gele cirkels heb geplakt.

Scrapbooking Global Bloghop

Morgenochtend vroeg ben ik er weer met de Scrapbooking Global Bloghop. Een internationale bloghop waarbij de deelnemers een scrapbook layout en/of memory keeping project hebben gemaakt met de prachtige spullen van Stampin’ Up! Kom je ook een kijkje nemen?

Een hele fijne dag nog en bedankt voor je bezoek,

Gratis producten verdienen met je bestelling? Maak dan gebruik van de SAB actie. Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.

Kom gezellig bij Team Brightside en krijg deze exclusieve tas! Er is een fantastische Sale-A-Bration aanbieding op dit moment! Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Incredible Like You Photopolymer Stamp Set
€ 21,00
Happiness Blooms Enamel Dots
€ 8,50
Stitched Shapes Framelits Dies
€ 36,00
Stamparatus
€ 59,00
Blueberry Bushel Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Pineapple Punch Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Versamark Pad
€ 11,00
White Stampin' Emboss Powder
€ 6,00
Heat Tool - Eu Plug
€ 36,00
Whisper White A4 Thick Cardstock
€ 9,50
Basic Black A4 Card Stock
€ 10,25
Big Shot
€ 120,00
Paper Snips Scissors
€ 12,00
Stampin' Trimmer
€ 36,00
Liquid Multipurpose Glue
€ 5,00
Stampin' Dimensionals
€ 5,00