Nieuw: CAS(E) kaart van de week!

Vanaf deze week maakt de Makkelijke Maandag plaats voor de CAS(E) kaart van de week. Voor deze rubriek maak ik of een CAS = Clean And Simple kaart of een CASE = Copy And Share Everything kaart, waarbij ik een kaart van een ander, mezelf of Stampin’ Up! een eigen interpretatie geef.

Deze week is het CASE kaart uit de nieuwe herfst/wintercatalogus die op 5 september van start gaat, dus je kunt zeggen dat het ook een sneak peek is.

Making Every Day Bright

De Making Every Day Bright stempelset is een set met allemaal stempels in de vorm van een gloeilamp, maar het zijn niet allemaal lampjes, het is bijvoorbeeld ook een veer, een pinquin, een konijn en nog veel meer. Echt een stempelset voor alle gelegenheden. Mooi , is dat er ook een bijpassende punch is, die bij een andere bundel (Making Christmas Bright, blz. 7) behoort: De Christmas Bulb Builder punch.

Het kaartje hieronder is een CASE van een van de voorbeeldkaarten in de nieuwe catalogus (blz. 47).

Het is een eenvoudige kaart om te maken. Ik ben begonnen met het stempelen van de lampenkoordjes, die heb ik laten verspringen en ik heb rekening gehouden met de afstand die nodig was om de fitting en het lampje te stempelen.

Daarna heb ik dus de fittingen en lampjes gestempeld. Deze heb ik nog een keer extra gestempeld voor het 3D lampje boven de tekst. Het lampje en de Lovely Lipstick fitting heb ik toen geponst met de Christmas Bulb Builder punch en met dimensionals op de kaart bevestigd.

Vervolgens heb ik het label onder de kaart geplakt en de tekst onder het 3D lampje. Daarna heb ik de mat met dimensionals op de basiskaart geplakt.

Project Details

  • Basiskaart Lovely Lipstick cardstock – 10,5 x 29 cm, rillen op 14,5 cm
  • Mat Whisper White cardstock – 8 x 13,5 cm
  • Restje Basic Black cardstock voor klein label
  • Restje Lovely Lipstick cardstock voor tekst
  • Inkt: Memento Tuxedo Black en Lovely Lipstick
  • Stempelsets: Making Every Day Bright en Van Alles Wat
  • Overige: Stitched Labels framelits (klein zwart label) en Christmas Bulb Builder punch

Alle gebruikte materialen zijn verkrijgbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail. Ter info: De Making Every Day Bright en Christmas Bulb Builder punch kun je pas vanaf 5 september aanstaande bestellen!

Focus Favoriet

Aanstaande woensdag is het alweer de laatste woensdag van de maand augustus, ik laat dan mijn laatste project met een favoriet kleur medium zien. Vanaf 1 september gaat er weer een nieuwe Focus Favoriet van start in onze Online Stampin’ Party NL Facebook groep, dus als je mee wilt doen aan de inspiratie uitdaging van september, kun je hier klikken om lid te worden (als je dat nog niet bent natuurlijk J). Tevens kun je jezelf nog tot 2 september aanstaande inschrijven voor onze Happy Mail Swap via deze link: https://goo.gl/forms/wB9wsdKvdivFmivl1

Lieve groeten,

 

 

Kom gezellig bij mij team! Lees er hier meer over.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.
Product List