Wishing you well + shimmer paint

De stempelset Wishing You Well (klik hier voor meer projecten met deze prachtige set) is echt een van mijn favorieten uit de herfst/wintercatalogus en het project van vandaag is dus ook maar weer eens met deze set gemaakt.

Het is een CASE van deze kaart van Peggy Noe en ik heb hem gemaakt voor de Shimmer Paint workshop die Hilde en ik op 13 oktober hadden. Tijdens de workshop zijn de deelnemers met verschillende technieken met de Shimmer Paint van Stampin’ Up! aan de gang gegaan. Onderstaande kaart is één van deze kaarten.

project details

  • Basiskaart: Crumb Cake cardstock 14,5 x 21 cm, rillijn op 10,5 cm. Randen bestempeld met Timeless Textures stempelset en Crumb Cake inkt.
  • Mat: Pumpkin Pie cardstock 9,5 x 13,5 cm. Embossed met Tin Tile embossing folder. Daarna Faux Antique techniek door te sponzen met Soft Suede inkt, Pumpkin Pie inkt én Bright Copper Shimmer Paint. Randen distressed met het hoesje van de Paper Snips.
  • Mat: Shimmery White cardstock 8 x 10 cm. Krans twee keer gestempeld met Soft Suede inkt en de Stamparatus. De tekst is ook gestempeld met Soft Suede inkt. De Copper Shimmer Paint is er op gestippeld met de Take Your Pick tool. De strik is gestempeld met Pumpkin Pie inkt en uitgeknipt. De randen zijn gesponst met Crumb Cake inkt, de randen zijn distressed en in de hoeken zijn wat spetters gestempeld met Crumb Cake inkt en de Timeless Textures stempelset.

Stamping Sunday Bloghop

Aanstaande zondag ben ik er weer met de Stamping Sunday Bloghop. Deze maand zijn we gefocust op het designer series papier en specialty cardstock uit de herfst/wintercatalogus. Kom je een kijkje nemen?

Lieve groeten,

 

 

 

P.S. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over mijn Facebook Live, mijn team en mijn Creatieve Kits!

                   

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Take Your Pick

€ 12,00

Sponge Daubers

€ 6,00

Stamparatus

€ 59,00

Big Shot

€ 120,00