CAS(E) Kaart van de Week: Wishing You Well

Wishing you well

Deze week ben ik aan de slag gegaan met de zeer veelzijdig Distinktive stempelset Wishing You Well uit de Herfst/Wintercatalogus (blz. 35). Een stempelset met prachtige afbeeldingen en teksten, die echt voor elke gelegenheid te gebruiken zijn. Van kerst- en beterschapskaarten tot kaarten om iemand op te beuren of om gewoon ‘zo maar’ te versturen.

De afbeeldingen zijn zo mooi, dat de kaart verder weinig nodig heeft. De set is dan ook uitermate geschikt voor Clean & Simple kaarten.

Stampin’ Up! heeft met deze stempelset ook een ‘You Can Make It bundel’ samengesteld (blz. 35 Herfst/Wintercatalogus). Met een ‘You Can Make It bundel’ schaf je in een keer alle materialen aan om de voorbeeldkaarten te maken die getoond worden in de catalogus. Een perfecte bundel om als beginnend stempelaar met aan de slag te gaan dus!

Hieronder zie je de voorbeeldkaarten en de materialen van deze bundel.

De prijs van deze bundel is € 70,25.

Wil je deze bundel bestellen? Dan verzorg ik graag je bestelling! En… De verzendkosten zijn gratis bij een bestelling van meer dan € 50, dus het pakket wordt direct naar je thuisadres gestuurd.

Heb je al een of meerdere van de producten uit de bundel, dan kun je de losse artikelen natuurlijk ook bij mij bestellen 🙂

 

Ter info: Er staan nog aantal van deze ‘You Can Make It bundels’ in de herfst/wintercatalogus op blz. 7, 21 en 44. In de jaarcatalogus zijn zij ook terug te vinden. Een overzicht van de bundels staat op blz. 2!

Trio van kaarten


Hier zijn mijn Clean & Simple kaarten met de Wishing You Well stempelset. De meest rechtse variant is gecased uit de Herfst/Wintercatalogus, kijk maar eens op de foto van de voorbeelden hierboven.

Bij alle kaarten ben ik uitgegaan van dezelfde kleurencombinatie: Gray Granite, Lovely Lipstick, Basic Black en Whisper White. Door de contrastkleur te wisselen, kun je steeds een andere look creëren. Stempel de Gray Granite strikken m.b.v. de Stamparatus om deze gelijkmatige te verdelen over de kaart. Plan vervolgens een strik in de contrastkleur (hier: Lovely Lipstick) over een van de strikken met dimensionals. Stempel eerst de krans waar de tekst ingeplakt wordt. Stempel vervolgens de overige kransen op de kaart. Stempel het boeket met Gray Granite. De bloemen zijn tweemaal over het boeket gestempeld.

PROJECT DETAILS

  • Basiskaart Gray Granite cardstock – 14,5 x 21 cm, rillen op 10,5 cm
  • Laag 1 Lovely Lipstick cardstock – 10 x 14 cm
  • Laag 2 Whisper White cardstock – 9,5 x 13,5 cm
  • Restje Basic Black cardstock voor de teksten
  • Inkt: Gray Granite, Lovely Lipstick en Versamark
  • Stempelset: Wishing You Well
  • Overige: White Stampin’ Emboss Powder, Rhinestones en Lovely Lipstick Dark Stampin’ Blend. Tip: Met een Stampin’ Blend kun je al je Rhinestones en/of Pearl Basic Jewels een andere kleur geven.

Alle gebruikte materialen zijn verkrijgbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail.

Tot snel!

Aankomende woensdag ben ik er weer! Kom je dan weer een kijkje nemen?

Lieve groeten,

 

 

 

Kom gezellig bij mij team! Lees er hier meer over.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Versamark Pad

€ 10,50

Een gedachte over “CAS(E) Kaart van de Week: Wishing You Well

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.