*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

So Shelli

V.l.n.r. Mikaela, Louise, ik, Shelli, Jackie, Pip, Emma en Caroline

Welkom bij Mrs. Brightside! Vandaag hop ik met het Stampin’ Creative Design Team met het thema: Case Shelli.

Afgelopen november, tijdens On Stage Live, is een deel van Stampin’ Creative Design Team op de foto gegaan met Shelli Gardner, co-founder van Stampin’ Up!.

We vroegen haar toen, heel brutaal 🙂 , of ze een keer mee wilde ‘hoppen’ met ons. Helaas, was dat niet mogelijk dus nu hoppen we niet met Shelli maar wel met haar projecten. Ieder van ons heeft een project van haar blog So Shelli uitgekozen en gecase’d.

CASE betekent dat we een project namaken in de ruimste zin des woord. Dit kan zijn door de kleuren over te nemen, dezelfde materialen te gebruiken of dezelfde opzet. Ik heb voor dat laatste gekozen. Mijn project lijkt qua uitvoering op dat van haar, alleen heb ik gebruik gemaakt van andere kleuren en wat andere materialen.

So Shelli geschenkkaarthouder

Als uitgangspunt heb ik een geschenkkaarthouder gekozen die Shelli in december 2018 op haar blog heeft geplaatst (klik hier). Deze heb ik voor een groot deel nagemaakt en het resultaat ervan zie je hieronder.

Shelli Broadway Birthday Geschenkkaarthouder

Net als Shelli heb ik gewerkt met de Broadway Lights Dies en heat embossing accenten. Maar mijn kleurpalet heb ik aangepast naar: Purple Posy, Basic Black en Pretty Peacock.

Als uitgangspunt heb ik een basiskaart van Purple Posy Cardstock gebruikt met de afmeting 14,5 x 19,5 cm, gerild aan de lange kant op 10,5 cm. Hierdoor is de voorkant van de kaart 1,5 cm korter dan de achterzijde.

De belly band is Basic Black Cardstock (6 cm breed) met een Pearlized Doily, Black Glittered Organdy Ribbon en een cluster embellishment. Dit embellishment bestaat uit een Silver Glimmer Paper frame gestanst met de Broadway Lights dies, een passed label van Whisper White Cardstock waarop ik gestempeld heb met Pretty Peacock Classic Ink, Tuxedo Black Memento en de Broadway Birthday stempelset. Als pièce de résistance heb ik er het woord “Wish” op geplakt. Dit is gestanst met de Broadway Lights dies uit Purple Posy Cardstock en ombre gekleurd met de Purple Posy Combo Pack Stampin’ Blends.

Voorzijde kaart

Wanneer je de belly band van de kaart afschuift zie je de achtergrond. Hierop heb ik meermaals de tekst “You’re never too old to make a” gestempeld met de Purple Posy Stampin’ Write Marker en de Broadway Birthday stempelset. Ook heb ik het woord ‘Wish’ op de voorzijde gestempeld met Versamark en heat embossed met Silver Stampin’ Emboss Powder. Op dat moment heb ik ook meteen de onderste rand van de voorzijde met zilver heat embossed. Een aantal Pretty Peacock Noble Peacock Rhinestones maken de voorzijde af.

Binnenzijde kaart

Aan de binnenzijde van de kaart heb ik een strook Botanical Prints Designer Series Papier (1 x 14,5 cm), van de Botanical Prints Product Medley, geplakt. Evenals een strook Silver Glimmer Paper (0,5 x 14,5 cm). Bij die stroken heb ik het middelste deel niet aan de kaart vast geplakt, zodat daar de geschenkkaart tussen geschoven kan worden.

Ook heb ik nog wat gestempeld met Tuxedo Black Memento en de Purple Posy Stampin’ Write Marker. De tekstjes heb ik gestempeld op Whisper White Cardstock, uitgeknipt en opgeplakt.

Meer inspiratie van het Stampin’ Creative Design Team

Ik ben heel blij met het eindresultaat en ik hoop dat ik Shelli’s project eer aan heb gedaan. Ben je net als ik ook benieuwd naar de creaties van de andere Stampin’ Creative Design Teamleden? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00