Global Monthly Video Hop ‘Case The Catty’: Celebrate With Tags

Ook deze maand doe ik weer mee aan een internationale video hop met Stampin’ Up! demonstratrices vanuit de hele wereld. Er is een specifiek thema per maand en rondom dit thema maken we een video tutorial van een project. Natuurlijk maken we gebruik van de mooie producten van Stampin’ Up!

Deze keer is het thema Case The Catty. Ik koos ervoor om een kaart uit de Jaarcatalogus na te maken. Deze kaart is gemaakt met de Tea Boutique Suite en ik heb ‘m nagemaakt met de Celebrate With Tags Stempelset en de Watercolor Shapes Stempelset uit de Stampin’ Up! Jaarcatalogus.

Celebrate With Tags Slim Line Kaart

De basiskaart is van Tahitian Tide Cardstock (15 x 21 cm) met daarop een mat (7 x 20,5 cm) van Basic White Cardstock. Hierop heb ik een achtergrond gestempeld met de Watercolor Shapes Stempelset en Tahitian Tide Classic Stampin’ Inkt.

Daarna heb ik met Celebrate With Tags Stempelset 5 wantjes gestempeld in de kleuren: Sweet Sorbet, Daffodil Delight, Parakeet Party, Tahitian Tide en Gorgeous Grape Classic Stampin’ Inkt. Deze heb ik gestanst met de Tag Celebrations Dies en met Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt.

De tekst van de Snowman Magic Stempelset heb ik gestempeld met Tuxedo Black Memento Inkt op een afdrukje van een Watercolor Shape die ik gestempeld heb met Sweet Sorbet Classic Stampin’ Inkt. Als laatste heb ik enkele Daffodil Delight en Gorgeous Grape Glossy Dots toegevoegd aan de kaart.

Gratis Video Tutorial

Zoals ik bij de inleiding al schreef, maakt ieder Design Teamlid een video tutorial. In deze video leg ik stap-voor-stap uit hoe ik dit project maak en vermeld ik ook alle afmetingen en gebruikte kleuren. In de description box van de video vind je tevens de linken naar de video’s van de overige deelnemers.

Klik op de bovenstaande afbeelding om naar mijn video tutorial te gaan. Ik wens je veel kijkplezier en inspiratie toe bij deze Global Video Hop!

Heel erg bedankt voor je bezoek.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling mogelijk) in de zijbalk om deze te plaatsen.