Christmas in July – Seasonal Chums

Seasonal Chums

Voor week 2 (kijk hier voor week 1) van Kerst in juli heb ik de Seasonal Chums stempelset gepakt omdat ik zin had om te kleuren met mijn nieuwe Stampin’ Blends.

Afgelopen week heb ik namelijk de nieuwe kleuren van de Stampin’ Blends ontvangen en die moest ik natuurlijk uitproberen 🙂 De afbeeldingen van de Seasonal Chums set zijn perfect om in te kleuren, dus dat maakt het een perfecte combinatie.

 

kaarten duo

Ik heb een duo kaarten gemaakt. Een met het schattige hertje en een met de gezellige sneeuwman. Voor beide kaarten heb ik dezelfde sketch gebruikt. Eenmaal horizontaal en eenmaal verticaal.

Voor het kaartje met het hertje heb ik gekozen voor een Poppy Parade achtergrond. Een prachtig felrood, net als het neusje van het hertje 🙂 De tekst die zwart embossed is op Poppy Parade cardstock komt uit de Hearts Come Home stempelset en is op een embossed stuk Whisper White cardstock geplakt. Hiervoor heb ik de Pinewood Planks embossing folder voor gebruikt.

De kaart met de sneeuwman heeft als focuskleur Pool Party. Hier heb ik de Polka Dots Basics embossing folder gebruikt. De tekst, wederom met zwart heat embossed, komt uit de Snowflake Sentiments stempelset. Bij deze kaart heb ik de sketch horizontaal uitgevoerd.

Design Details – afmetingen van dit project

Beide kaarten maken gebruik van dezelfde afmetingen!

  • Whisper White Thick cardstock kaartbasis: 29 x 10,5 cm, rillijn op 14,5 cm
  • Designer Series Paper mat: 10 x 14 cm (met Tombow op kaart geplakt)
  • Whisper White cardstock om te embossen: 6,5 x 8 cm
  • Restjes Pool Party en/of Poppy Parade cardstock voor de tekst

Alle gebruikte materialen zijn beschikbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail om je bestelling te plaatsen. Je vindt een overzicht onderaan dit bericht.

Scrapbook Sunday bloghop

Aanstaande zondag ben ik er weer met een scrap project voor de Scrapbook Sunday bloghop, we gaan ‘live’ met onze Internationale hop rond 12 uur ’s middags. Hopelijk heb je dan tijd om een kijkje te komen nemen.

Groetjes,

 

 

 

Kom gezellig bij mij team en maak gebruik van de coole Inktpad Familie actie! Lees er hier meer over.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Versamark Pad

€ 10,50

Big Shot

€ 120,00

 

Een gedachte over “Christmas in July – Seasonal Chums

  1. Manon Brands schreef:

    Hoi Danielle,
    Goed idee van je om alvast te beginnen met de kerstkaarten. Zoals altijd maak je ontzettend leuke en mooie kaarten. Ben je al helemaal gesetteld op je nieuwe stek. Nog vele jaren van plezierig wonen. Groetjes, Manon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.