Focus thema: Christmas in July

Hallo en welkom bij de Stempel, Inkt & Papier bloghop! In de maand Juli richt Stempel, Inkt & Papier zich op het thema: Christmas in July! Want vanaf 1 juli is er weer een nieuwe Mini Stampin’ Up! catalogus met heel veel nieuwe kerst producten.

Ik koos ervoor om aan de slag te gaan met een aantal oude bekenden: Christmas Season en de Fantastische Feestdagen! Ook gebruikte ik de Timber 3D Embossing Folder.

Verder leek het mij leuk om als basis is een keer geen Basic White Cardstock te gebruiken, maar Crumb Cake Cardstock.

Dit heb ik niet alleen gebruikt voor de kaart basis, maar ook voor de basis waarop ik heb gestempeld. Dit geeft het project een rustieke stijl, de gebruikte kleuren helpen hier natuurlijk ook bij 🙂

Mrs. Brightside kleurinspiratie

Kleurinspiratie Mrs. Brightside

www.mrsbrightside.nl

Rustieke Christmas Season Kaart

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) is van Crumb Cake Cardstock. Hierop zit een mat (10 x 14 cm) van Mossy Meadow Cardstock. Hierop zit een tweede mat (9,7 x 13,7 cm) van Crumb Cake Cardstock en die heb ik embossed met de Timber 3D Embossing Folders. Hierop heb ik wat ‘vlekken’ gestempeld met Soft Suede Classic Inkt en de Painted Poppies Stempelset. Hieromheen strikte ik wat van het Early Espresso Faux Suede Trim.

Vervolgens stempelde ik diverse afbeeldingen van de Christmas Season Stempelset. Hiervoor gebruikte ik de kleuren van de Mrs. Brightside Kleurinspiratie (zie bovenaan het bericht).

De afbeeldingen stanste ik met de Seasonal Labels Dies en vervolgens plakte ik de onderdeeltjes op de kaart met Multipurpose Liquid Glue en Stampin’ Dimensionals.

De tekst komt uit de Fantastische Feestdagen Stempelset en deze plakte ik op de kaart met Stampin’ Dimensionals. Daarna heb ik nog enkele Rustic Metallic Adhesive-Backed Dots aan de kaart toegevoegd.

Wat is Stempel, Inkt & Papier?

Nog even ter informatie: Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices – Sandra Korten, Lotte Noordzij-Walther en ikzelf – die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product of specifiek thema centraal zetten in een “Live” workshop programma.

In dit programma bieden we tenminste 4 online workshops, rondom thema’s als techniek, step-it-up, alles behalve een kaart, Case The Catty of Memory Keeping, aan via Facebook Live uitzendingen in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil je weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen ga dan naar deze pagina voor meer informatie.

Meer Christmas In July inspiratie

Hieronder vind je de linkenlijst, klik gewoon op de naam van Lotte of Sandra om door te gaan naar het volgende blog.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50
Take Your Pick
[144107]
€ 12,25