Focus thema: Craft Kits Stampin’ Up!

Hallo en welkom bij de Stempel, Inkt & Papier bloghop! Deze maand richt Stempel, Inkt & Papier zich op het thema: Kant-en-klare Craft Kits van Stampin’ Up!. Dus een van de Craft Kits die Stampin’ Up! aanbiedt in de webshop staat centrool. Ik koos om aan de slag te gaan met de Christmas Whimsy Card Kit.

Een hele leuke kit waarmee je 8 kaarten kunt maken – 4 x 2 designs – inclusief inkt spot, enveloppen, glue dots, Stampin’ Dimensionals en zelfs een stempelblok.

Vervolgens heb ik ook nog een aantal van de die-cuts uit de Christmas Whimsy Craft Kit uitgezocht om een Simply Classic Treat Box mee op te leuken.

Christmas Whimsy projecten

Voor deze bloghop heb ik niet alleen de twee voorbeeld kaarten uit de Christmas Whimsy Card Kit gemaakt, maar ook nog een leuk bijpassend doosje.

De kaarten zijn echt super eenvoudig én leuk om te maken. In de Christmas Whimsy Card Kit zitten alle benodigde materialen om 8 kaarten te maken. Ook zit er een handige beschrijving bij, waarin stap-voor-stap wordt uitgelegd hoe je deze leuke kaarten kunt maken.

De onderstaande kaarten zijn precies gemaakt zoals ze zijn ontworpen. Binnenkort ga ik ook nog wat eigen bedachte kaartjes maken met deze Christmas Whimsy Card Kit. Want hoe leuk zijn die elfjes??? Te schattig, toch?

Vervolgens heb ik ook nog een klein doosje, de Simply Classic Treat Box, opgeleukt met een aantal van de zelfplakkende sequins, een schattig elfje en een van de labels. Super makkelijk om te maken en zeer leuk om te geven.

Wat is Stempel, Inkt & Papier?

Nog even ter informatie: Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices – Sandra Korten, Lotte Noordzij-Walther en ikzelf – die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product of specifiek thema centraal zetten in een “Live” workshop programma.

In dit programma bieden we tenminste 4 online workshops aan via Facebook Live uitzendingen in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil je weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen ga dan naar deze pagina voor meer informatie.

Meer Stampin’ Up! Craft Kit inspiratie

Hieronder vind je de linkenlijst, klik gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle) om door te gaan naar het volgende blog.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.