*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Welkom!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Vandaag toon ik een project met het Classic Garage designer series papier ter ere van de maandelijkse Demonstrator Training Bloghop van Kylie Bertucci.

Ik hoop dat je tijd hebt, want we hoppen met een groot aantal Internationale Stampin’ Up! demonstrators vandaag 🙂 Dus genoeg inspiratie op te doen, zou ik zeggen.

Classic Garage

Vandaag laat ik jullie een kaart zien met het Classic Garage designer series papier. Het Classic Garage designer series papier is ontworpen met stoere afbeeldingen en kleuren. Ik wil je laten zien, dat je buiten stoere mannenkaarten ook heel goed clean & simple kaarten kan maken met dit leuke papier 🙂

Classic Garage DSP, Be Mine Stitched Framelits, Make A Difference Polymer stamp set, Hexagons EF

De leuke sleuteltjes op het Classic Garage designer series papier heb ik uitgeknipt en over het Be Mine Stitched hart geplakt. De hashtag ‘#keytomyheart’ heb ik gestempeld met de leuke Make A Difference polymer stempelset. Een paar Basic Black Best Route Enamel Shapes maken het geheel af.

Nu maar hopen dat mijn ‘Valentijn’ de kaart mooi vindt 🙂

  • Basiskaart: Whisper White Thick – 21 x 14,5 cm, rillen lange zijde op 10,5 cm
  • Mat: Whisper White – 10 x 14 cm, embossed met Hexagons Embossing Folder
  • Restjes Basic Gray en Whisper White cardstock voor hart en tekst
  • Classic Garage designer series papier voor sleutels
  • Inkt: Memento Tuxedo Black
  • Stempelset: Make A Difference
  • Overige: Be Mine Stitched Framelits, Hexagons embossing Folder en Best Route Enamel Shapes

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Internationale inspiratie

Wil je nog meer leuke projecten zien? Klik dan snel op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk).

Hartelijk dank voor je bezoek en hopelijk tot snel!


Kom gezellig bij Team Brightside en krijg deze exclusieve tas! Er is een fantastische Sale-A-Bration aanbieding op dit moment! Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.
Gratis producten verdienen met je bestelling? Maak dan gebruik van de SAB actie. Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Classic Garage 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
€ 13,25
Make A Difference Photopolymer Stamp Set
€ 33,00
Hexagons Dynamic Textured Impressions Embossing Folder
€ 11,00
Best Route Enamel Shapes
€ 8,50
Tuxedo Black Memento Ink Pad
€ 7,50
Whisper White A4 Card Stock
€ 11,75
Whisper White A4 Thick Cardstock
€ 9,50
Basic Gray A4 Card Stock
€ 10,25
Big Shot
€ 120,00
Stampin' Trimmer
€ 36,00
Paper Snips Scissors
€ 12,00
Liquid Multipurpose Glue
€ 5,00
Mini Stampin' Dimensionals
€ 5,00