*Dutch tekst only!


colour revamp = kleurvernieuwing

Vandaag heb ik geweldig nieuws om met je te delen!

Zoals je zondag al hebt kunnen lezen heb ik afgelopen zaterdag het Stampin ‘Up!-evenement On Stage bijgewoond. Dit is evenement is alleen voor Stampin ‘Up! Demonstrators en we kregen de GLOEDNIEUWE JAARLIJKSE CATALOGUS (gaat van start in juni 2018), veel voorbeelden en prachtige presentaties te zien. WOW – zoveel prachtige nieuwe producten en ook een aantal veranderingen.

Een van de grote veranderingen die we te horen kregen is die van de Colour Revamp; De kleurvernieuwing. Wat houdt dat in?

  • 27 van de bestaande basiskleuren blijven behouden
  • 13 van de bestaande basiskleuren verdwijnen uit het assortiment
  • Er komen 10 nieuwe basiskleuren bij in het assortiment
  • Er komen ook 6 basiskleuren die terugkomen van weggeweest, dus In Colors die we in het verleden gehad hebben en die nu weer zijn opgenomen in het assortiment

Vaarwel!

In juni zeggen we vaarwel tegen de onderstaande kleuren. Mocht je nog extra papier, refills, e.d. van deze kleuren in willen slaan, doe dit dan snel. Want zij zijn maar beschikbaar tot 31 mei of zolang de voorraad strekt!!

Onderaan dit bericht vind je nogmaals de complete lijst. Klik je op een afbeelding, dan ga je meteen naar mijn webwinkel, waar je dat product aan kunt schaffen (credit card only!) of je stuurt mij gewoon een mail, ik verzorg je bestelling graag 🙂

Wat komt er voor in de plaats?

Waar we vaarwel zeggen tegen bovenstaande kleuren, komt er gelukkig ook veel moois voor terug.  Ten  eerste 5 nieuwe In Colors! Zijn ze niet om op te vreten… Op het eerste gezicht zijn Grapefruit Grove en Pineapple Punch mijn favorieten en wat zijn die van jou?

Buiten deze voor ons geheel nieuwe kleuren zeggen we ook “Welkom terug!”  tegen een paar oude bekenden. In Colors die na afwezigheid weer terugkeren en nu als vaste kracht in het basisassortiment van Stampin’ Up! Dit zijn:

  • Mossy Meadow
  • Poppy Parade
  • Flirty Flamingo
  • Coastal Cabana
  • Mint Macaron
  • Blackberry Bliss

Maar liefst drie van mijn favoriete oude In Colors komen terug: Mossy Meadow, Mint Macaron en Blackberry Bliss. Kan niet wachten om hier weer lekker mee te gaan spelen 🙂

Deze Colour Revamp heeft ook een andere indeling van de kleuren veroorzaakt en we hebben dus nu maar liefst 40 basiskleuren én de twee witsoorten (Whisper White en Very Vanilla) waar we voorheen maar 38 basiskleuren hadden.

 

Buiten het kleurassortiment hebben ook de inktdoosjes een vernieuwing ondergaan. De doosjes zijn straks stapelbaar (JEUH) en makkelijker te openen. Hierover vertel ik jullie later meer 🙂

Ik hoop dat jullie het ook leuk nieuws vinden en gedurende de aankomende weken zal ik jullie zeker meer nieuwtjes doen toekomen. In de tussentijd, wil ik je nogmaals wijzen op de ‘Laatste Kans’ lijst met producten die ons gaan verlaten en waarvoor geldt: Op = Op! Klik hier om de lijst van ‘laatste kans’ jaarcatalogus producten te zien en hier om die van de voorjaars/zomer catalogus te zien.

Tevens begint begin Mei de uitverkoop, dus genoeg leuke dingen in het vooruitschiet! In de tussentijd verzorg ik graag je bestelling (danielle@mrsbrightside.nl)

Groetjes,