In the Spotlight: Christmas In July

Hallo! Welkom bij de Stamping Society bloghop. Deze maand staat tijdens onze bloghop en de tutorial bundel het thema Christmas in July centraal! Ik heb gekozen om voor dit thema aan de slag te gaan met de Count On Me stempelset uit de Stampin’ Up! Jaarcatalogus. Dit is geen typische Kerst stempelset, maar de leuke beestjes passen wel bij de kerst vind ik persoonlijk.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Clean Count On Me Kerstkaart

Ik heb een clean kaart gemaakt met de Count On Me Stempelset en het Tidings of Christmas Designpapier. De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) is van Basic White Thick Cardstock. Hierop zit een mat (10 x 14 cm) van Real Red Cardstock. Hierop heb ik een achtergrondje gemaakt met een stuk (6 x 9,7 cm) Tidings of Christmas Designpapier, een stuk (8 x 9,7 cm) Basic White Cardstock en het prachtige Fine Art Ribbon.

De kleurencombinatie van Basic White met Soft Succulent en Real Red vind ik echt heel fris.

De tekst op de mat is afkomstig uit de Snowman Season Stempelset en gestempeld met Evening Evergreen Classic Stampin’ inkt. Ik vond de tekst echt perfect passen bij het beertje met een hart in zijn armen.

Het beertje heb ik gestempeld met Memento Tuxedo Black inkt op Basic White Cardstock en vervolgens ingekleurd met de Soft Suede, Real Red en Ivory Stampin’ Blends. Na het uitknippen heb ik het beertje op de kaart geplakt met Stampin’ Dimensionals.

Count On Me Kerstkaart Video Tutorial

Wil je weten hoe ik deze kaart stap-voor-stap heb gemaakt? Klik dan op de onderstaande afbeelding om naar de tutorial video te gaan.

Hoe kun je de Stamping Society Tutorial bundel ontvangen/aanschaffen?

Er zijn drie manieren:

  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel gratis wanneer je een bestelling van 22 Euro of meer bij mij plaatst via mail of mijn webshop. De bundel wordt vervolgens aan het eind van de maand naar je gemaild!
  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel wanneer je lid bent van mijn team, hierover ontvang je maandelijks informatie. Wil je ook onderdeel uitmaken van Team Brightside en meer weten over het startpakket? Klik dan hier.
  • Je kunt de Stamping Society Video tutorial bundel ook los aanschaffen voor 6,15 Euro, zodra ik je betaling binnen heb wordt de bundel gemaild. Klik gewoon op de link hieronder om per mail je bestelling te plaatsen.

Klik hier om je bundel aan te schaffen!

Meer inspirerende projecten

Wil je nog meer inspirerende projecten met het Christmas In July thema zien? Klik dan snel op de volgende naam van de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

Bekijk hier de bestelvoordelen van Mrs. Brightside!
Geef je op voor 10 juli ’21! Klik op afbeelding voor meer informatie.
Speel en craft je mee? Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.