*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Crafty Challenge Bloghop met Sailing Home

Samen met een groot aantal internationale Stampin’ Up! demonstrators doe ik mee aan de Crafty Challenge Bloghop georganiseerd door Stefanie van de Crafty Medic uit Canada. Deze bloghop heeft iedere maand een uitdaging als thema. Soms een sketch challenge en de andere keer, zoals deze maand: Een Color Challenge

Voor deze Color Challenge heb ik een kaart gemaakt met de gave Sailing Home stempelset uit de Jaarcatalogus van Stampin’ Up! Deze stempelset heeft ook nog eens een hele mooie bijpassende stansset: Smooth Sailing Dies, kijk hier voor andere projecten met deze stempel- en stansset. Ik vond dat deze twee namelijk perfect bij de challenge van deze maand passen, want in de hoofdrol staat dit ‘maritieme’ kleurenpalet 🙂

Sailing Home Kaart

Op de basiskaart van Balmy Blue Cardstock zit een mat (10 x 14 cm) van Night of Navy Cardstock. Hierop zit een mat (9,7 x 13,7 cm) van Basic White Cardstock die ik embossed heb met de Tasteful Textile 3D Embossing Folder.

Vervolgens heb ik een color block achtergrondje van 7 x 7 cm gecreëerd met verschillende stroken Basic White, Balmy Blue, Misty Moonlight en Night of Navy Cardstock. De stroken zijn afwisselend 0,5 x 7 cm en 1 x 7 cm. Dit achtergrondje heb ik met Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt.

Daarna heb ik diverse afbeeldingen en een tekst uit de Sailing Home Stempelset gestempeld met Night of Navy Classic Stampin’ Inkt op Basic White Cardstock. Deze heb ik gestanst met de Smooth Sailing Dies.

De Sailing Home afbeeldingen heb ik met Multipurpose Liquid Glue en Stampin’ Dimensionals deels op het achtergrondje en deels op de kaart geplakt. De stroken geven de kaart een moderne uitstraling ook al hebben de Sailing Home afbeeldingen een meer vintage uitstraling door de pentekeningen. Een aantal Balmy Blue Artistry Blooms Sequins voegen nog wat extra bling toe aan de kaart.

Klik op de afbeelding om naar de video te gaan

Meer Crafty Challenge inspiratie

In de onderstaande lijst vind je nog meer Color Challenge inspiratie met de mooie producten van Stampin’ Up!. Als je op de naam onder die van mij (Danielle Bennenk) klikt ga je naar het volgende blog.

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal of credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.