Hallo & welkom bij onze ‘voor mannen’ bloghop!

Iedere eerste zaterdagochtend van de maand organiseert het Creatieve Harten Team een bloghop en dat is vandaag ook weer het geval. Ons thema deze maand: Voor Mannen!

Aangezien het stempelwereldje voornamelijk uit dames bestaat, hebben onze projecten vaak een vrouwelijke uitstraling en is het meestal een uitdaging om iets met een mannelijke look te creëren. Omdat het al bijna Vaderdag is, vonden we dit het uitgelezen moment om je te inspireren met onze speciale ‘Voor Mannen’ projecten. Natuurlijk hebben we hierbij gebruik gemaakt van de mooie producten van Stampin’ Up!

Nieuwe catalogus!

Je hebt ‘m misschien al zien staan in de zijbalk van mijn website, maar gisteren is de 2018-2019 jaarcatalogus ‘live’ gegaan. Er staan weer geweldige producten in en enkele ervan komen vandaag al voorbij.

Klik je op de afbeelding in de zijbalk, dan kun je heerlijk digitaal bladeren. Wil je een papieren exemplaar? Stuur mij dan een mail met je naam + adresgegevens en ik stuur er een toe.

mannenkaart met de stamparatus

Voor mijn project heb ik gebruikt gemaakt van twee nieuwe favorieten: De Stamparatus en de Lilypad Lake bundel.

De eerste, de Stamparatus, is niet helemaal nieuw meer, omdat hij al voor-besteld kon worden, maar dit handige stempelhulpmiddel (klik hier en hier voor meer informatie) staat nu ook in de jaarcatalogus en kan dus nu op ieder moment besteld worden!

De tweede, de Lilypad Lake bundel, is op het eerste gezicht misschien niet echt ‘Voor Mannen’, maar toch kun je er leuke mannenkaarten mee maken.

Als uitgangspunt voor mijn mannenkaart van vandaag heb ik de leuke zeilbootjes en de ‘water’ achtergrondstempel gebruikt. Die laatste heb ik m.b.v. de Stamparatus en de ‘hinge step’ techniek (zie hier) in twee nieuwe kleuren, Blueberry Bushel en Balmy Blue, op de kaart gestempeld.

Vervolgens heb ik de zeilbootjes gestempeld en in drie nieuwe kleuren groen, Call Me Clover, Shaded Spruce en Granny Apple Green, ingekleurd met de aqua painter.

De twee teksten die je op de kaart ziet, komen uit de nieuwe Nederlandse stempelset: Van Alles Wat en ik vind de teksten en de lettertypes echt geweldig. Zo veelzijdig en geschikt voor alle soorten kaarten. Op deze pagina van mijn blog vind je alle beschikbare Nederlandse stempelsets van Stampin’ Up! Wil je er een aanschaffen, dan verzorg ik graag je bestelling.

Hop gezellig door!

Mijn mannenkaart is al verstuurd naar mijn liefje. Ja, wij sturen post naar elkaar ook al wonen we op een adres 🙂 en ik hoop dat hij hem net zo leuk vindt als ik. Natuurlijk, hoop ik dat jij de kaart ook leuk vindt.

Voor meer ‘Voor Mannen’ inspiratie kun je gezellig door hoppen naar het blog van de lieve Caroline, zij heeft vast weer iets prachtigs gemaakt. Klik gewoon op de onderstaande ‘Volgende’ knop en het wonder van het internet zorgt ervoor dat je op plaats van bestemming arriveert.

Nog een hele fijne zaterdag gewenst en tot snel!


 

 

Kom gezellig bij mij team! Lees er hier meer over.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Stamparatus

€ 59,00

Starburst Punch

€ 22,00

Jet Black Stazon Ink Pad

Jet Black Stazon Ink Pad
[101406]
€ 11,00

Aqua Painters

€ 21,00

Big Shot

€ 120,00