Kaart met Dahlia Days cluster

Een van mijn favoriete bundels uit de huidige Mini Catalogus van Stampin’ Up! is de Dahlia Days bundel. Deze gave bundel bestaat uit de Dahlia Days Stempelset en de Detailed Dahlia Dies.

Deze bundel gaat ons helaas begin juli verlaten, dus vind je het ook een mooie set dan moet je er snel bij zijn, want op is op!

Zoals je weet houd ik van kaarten met een cluster en bij deze kaart ben ik helemaal los gegaan 🙂 Maar voor ik daarover schrijf heb ik het eerst over de basis van deze kaart.

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) is van Basic White Thick Cardstock. Hierop zit een strook (7,5 x 14,5 cm) Basic Black Cardstock. Daaroverheen zit een Basic White Cardstock mat (9,5 x 13,5 cm) met een mat Layering Designs Vellum van dezelfde afmetingen.

Ook heb ik er wat Evening Evergreen Open Weave Ribbon omheen gestrikt. Ik vind de combinatie van wit, zwart en Evening Evergreen zo stijlvol.

Cluster extravaganza

Zoals ik eerder schreef houd ik dus van clusters op mijn kaarten. En dit is dus een echte cluster extravaganza geworden. Ik stempelde dahlias met de Dahlia Days Stempelset en verschillende kleuren. Je kunt ze onderaan dit bericht zien bij de ‘Gebruikte Materialen’.

Daarna stanste ik de afbeeldingen, m.u.v. de tekst die ik knipte, met de Detailed Dahlia Dies. Vervolgens arrangeerde ik alle bloemen in een cluster. Een aantal Black Matte Dots maakten de kaart af.

Ik hoop dat ik je heb weten te inspireren met deze mooie bloemenkaart! En heel erg bedankt voor je bezoek.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling mogelijk) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00