*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Day 14 – 30 Day Card Making Challenge

Wow… De challenge voor Day 14 van de 30 Card Making Challenge van Martin Stone van Martin’s Mayhem vond ik de moeilijkste tot nu toe.

Het is een kleurenchallenge waarbij je Whisper White en Very Vanilla moet combineren… Zucht. Pittig, aangezien ik dit niet echt een mooie combinatie vindt, maar ja… Een challenge is een challenge.

Hoe maak je van zo’n neutrale en bleke kleurencombinatie een leuke kaart? Ik een beetje vals gespeeld door goud toe te voegen aan de mix. Hiermee heb ik het wit en het vanille wat meer naar elkaar toegetrokken. Essentieel daarbij was wel het Ornate Garden Specialty Designer Series Papier en de Heirloom Frames Dies van Stampin’ Up! .

Dit prachtige papier is vanaf 1 april j.l. te bestellen bij iedere Stampin’ Up! demonstrator en wordt ook nog eens opgenomen in de 20-21 Stampin’ Up! jaarcatalogus.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Day 14 – Heirloom Frames Kaart

De basiskaart (10,5 x 29 cm, rillen lange kant op 14,5 cm) is van Very Vanilla Thick cardstock. Hierop heb ik een stuk van het Ornate Garden Specialty Designer Series Papier geplakt met goud en Whisper White.

Over het designer series papier zit een ovalen frame van Very Vanilla Thick cardstock gestanst en embossed met de Heirloom Frames dies en 3D embossing folder.

Op het frame heb ik een 3D margriet van Whisper White cardstock geplakt, hiervoor heb ik de Daisy, Medium Daisy Punch en Bone Folder gebruikt. Het hartje is een Gold Faceted Gem.

De tekst komt uit de Honey Bee stempelset en is goud embossed met Versamark en Gold Stampin’ Emboss Powder.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog vandaag en ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Daisy Punch
[143713]
€ 22,00
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Embossing Buddy
[103083]
€ 7,50
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00