*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Day 20 – 30 Day Card Making Challenge

Op Day 20 van de 30 Card Making Challenge van Martin Stone van Martin’s Mayhem doen we een wandeling ‘down memory lane’. Dus een kaart die je doet denken aan een mooie herinnering.

Na een rondje door onze tuin wist ik meteen wat ik wilde doen. We zijn hier namelijk bijna 2 jaar geleden (27 april ’18) komen wonen. Nadat we de sleutel hadden ontvangen hebben we namelijk eerst een rondje door de tuin gedaan en kwamen toen een paar prachtige bloeiende irissen tegen.

Vandaag kwam ik deze ook weer tegen in de tuin (zie de foto hieronder) en dat inspireerde mij om de zeer toepasselijke Inspiring Iris stempelset uit de jaarcatalogus van Stampin’ Up! erbij te pakken.

Een hele fijne stempelset met mooie bloemenafbeeldingen, waaronder de iris, en ‘handgeschreven’ teksten. Het is een zogenaamde two-step-stamping stempelset, waarbij je lijntekeningen in kunt vullen met ‘vul’ stempels, bij de kaart van vandaag heb ik dat achterwege gelaten. Ik heb de bloem namelijk ingekleurd met de Aqua Painter.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Day 20 – Inspiring Iris Kaart

De basiskaart (14,5 x 16,5 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) is van Balmy Blue cardstock. Van de voorkant heb ik vervolgens ook nog een rand afgescheurd om reliëf te creëren. Vervolgens heb ik een mat gesneden van 10,4 x 14,5 cm van het Neutrals 6″ x 6″ Designer Series Papier in de kleur Gray Granite. Dit heb ik aan de achterzijde op de voorflap geplakt, hierdoor heb je aan de binnenzijde een heel paneel designer series papier.

Vervolgens heb ik met de Stitched So Sweetly Dies een achtergrondje gestanst uit Fluid Watercolor Paper. Hierop heb ik met Stazon Jet Black een iris gestempeld. Vervolgens heb ik de afbeelding en de achtergrond ingekleurd met mijn Aqua Painter en de Classic Stamp Pad kleuren: Balmy Blue, Pear Pizzazz, Gray Granite, Daffodil Delight en Blueberry Bushel.

De tekst is gestempeld met Early Espresso inkt en de mat is deels over het cardstock en deels over het Designer Series Papier geplakt met Multipurpose Liquid Glue. Last but not least, heb ik een strik rondom de kaart gemaakt met het prachtige Gray Granite Textured Weave Ribbon.

Wat mij betreft een prachtige kaart om onze mooie herinnering te eren. Nog iedere dag zijn we intens gelukkig op ons plekje hier in ‘t mooie Dreischor.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog vandaag en hopelijk zie ik je morgen weer.

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Aqua Painters
[103954]
€ 21,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00