*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Day 27 – 30 Day Card Making Challenge

Ongelooflijk, nog maar 3 dagen en dan is het alweer het einde van de 30 Card Making Challenge van Martin Stone van Martin’s Mayhem. Op day 27 draait het om ‘Be The Difference’.

Best wel een moeilijke uitdaging, vrij abstract. Dus ben ik maar van een goede tekst uitgegaan en die vond ik in de Waterfront stempelset uit de jaarcatalogus van Stampin’ Up!: “Every little kindness makes the world brighter”. Heel toepasselijk toch?

Gelukkig komt deze stempelset aankomend jaar weer terug in de catalogus met de bijpassende Snowfront en My Meadow stempelsets. Ik ben echt gek van alledrie deze stempelsets en ze zullen binnenkort zeker langskomen op dit blog! Jeuh.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Day 27 – Waterfront Kaart

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) is van Coastal Cabana Cardstock. Hierop zit een strook Sahara Sand Cardstock van 6 x 14,5 cm.

Op een strook (5,5 x 14,5 cm) van Whisper White Cardstock heb ik een scene gestempeld met diverse Classic Stampin’ kleuren, op de lijst met gebruikte materialen onderaan dit bericht vind je ze allemaal op een rijtje.

Vervolgens heb ik de strook met Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt. Een drietal Glitter Enamel Dots maken de kaart af.

Een snel kaartje waarbij je de stempelset helemaal in het zonnetje zet.

Bedankt voor je bezoek en hopelijk tot morgen!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00