*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Day 9 – 30 Day Card Making Challenge

Op Day 9 van de 30 Card Making Challenge van Martin Stone van Martin’s Mayhem draait alles om de lente. En dat komt natuurlijk heel goed uit met het zonnige weer dat we de afgelopen dagen hebben gehad. Kunnen we stellen dat de lente dan nu toch echt van start is gegaan?

Dus Day 9 draait om de lente en dat is dus echt wel mijn ding, houd van bloemetjes, jonge diertjes en meer. Een kaart met dit thema zou dan ook geen probleem moeten zijn, alleen… Tijd…. Ik had vandaag gewoon geen tijd om er echt voor te gaan zitten en dus heb ik gebruik gemaakt van de creativiteit van Stampin’ Up!

Ik ben namelijk aan de slag gegaan met de leuke For The Love Of Felt project kit. Een kit met alle materialen om super leuke bloemenkaarten te maken waarbij de leuke vilten bloemetjes, wat mij betreft, echt de hoofdrol spelen.

Dus vandaag even niet nadenken, maar gewoon aan de slag met een kant-en-klaar idee. Het enige wat ik hoefde te doen was de aanwijzingen van de projectbeschrijving volgen en voilà daar was mijn lente kaartje voor day 9 van de challenge.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Day 9 – For The Love Of Felt Lente Kaart

In de For The Love Of Felt project kit zitten materialen om 12 kaarten te maken in drie verschillende designs. Er is ook een bijpassende stempelset met mooie teksten en bloemenafbeeldingen die je gebruikt om de kaarten af te maken. Verder heb je diverse kleuren Classic Stampin’ Inkt nodig.

Ik maakt het bovenstaande kaartje naar een van de voorbeelden. Kwam er alleen later pas achter dat ik nog een groen blaadje vergeten was erbij te plakken, maar ach dat mag de pret niet drukken. In de onderstaande video zie je trouwens hoe makkelijk en leuk deze kaarten zijn om te maken.

Mocht je het nou ook leuk vinden om aan de slag te gaan met deze leuke kit, dan mag je die altijd bij mij bestellen (danielle@mrsbrightside.nl). Ik verzorg je bestelling graag.

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog vandaag en hopelijk tot morgen!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Snips
[103579]
€ 12,00