Kom er gezellig bij…

  • Is creatief bezig zijn met papier, stempels en inkt een van je favoriete bezigheden?
  • Heb je een lange verlanglijst met Stampin’ Up! producten?
  • Wil je als eerste een kijkje nemen in de nieuwe Stampin’ Up! catalogi? En als eerste kunnen bestellen?
  • Vind je het fijn om met mensen om te gaan en nieuwe contacten op te doen?
  • Lijkt het jou ook leuk om samen met gelijkgestemden plezier te hebben en creativiteit te delen?
  • Zou je tof vinden om hier eventueel ook geld mee te verdienen? Op tijden die voor jou goed uitkomen?

Dan is het Stampin’ Up! startpakket misschien iets voor jou!

Startpakket+ actie

In de maand mei is het startpakket een nog betere deal dan normaal. Je kunt wel zeggen dat het een SU-per deal is, want:

In plaats van €175 aan gratis producten mag je voor maar liefst €32 extra aan producten uitzoeken. Dat betekent dat voor het startpakket á €129 je voor €207 (!!!!!!) leuke spullen mag uitzoeken! Hoe gaaf is dat?

Dus… Je kunt t/m 31 mei ’21 voor €207 producten uitzoeken uit alle lopende Stampin’ Up! catalogi, daarbij ontvang je ook een business pakket (o.a. catalogi en bestelformulieren) t.w.v. €60 én je betaalt géén verzendkosten €5,95.

Niets te verliezen

Je hebt niets te verliezen bij de aanschaf van het startpakket. Er zijn geen verplichtingen, jij bepaalt de invulling van jouw demonstratorschap. Niets moet, alles mag 🙂 Wanneer je tijdens deze actie instapt kun je ieder geval tot en met 30 september 2021 de prachtige Stampin’Up! producten met 20% korting bestellen!

Team Brightside

Wanneer je het Join+ Startpakket bij mij aanschaft wordt je ook meteen lid van Team Brightside. Je kunt inspiratie- en teambijeenkomsten bijwonen, nieuwe vriendschappen starten en voordelen verdienen met het Team Brightside Waarderingsprogramma.

Klik hier om meer te lezen over de activiteiten van Team Brightside én de overige voordelen van de aanschaf van het starterspakket.

Contact

Ben je na het lezen van deze informatie geïnteresseerd en/of heb je vragen? Neem dan contact met mij op via de mail: danielle@mrsbrightside.nl. We kunnen dan een (telefonische of Zoom) afspraak maken, zodat ik je alles rustig uit kan leggen.

Heb je al geen twijfels meer en wil je nu meteen instappen als Stampin’ Up! demonstratrice en lid worden van mijn team? Klik dan hier!

Ik zal je van harte welkom heten in team Brightside 

Hartelijke groeten en always craft on the bright side of life,

Danielle