Thema: Summer Dreams met Delicate Dahlias

Het thema is deze maand Summer Dreams, ofwel projecten met een zomers thema. Ik ben aan de slag gegaan met een spiksplinternieuwe stempelset uit de aankomende Stampin’ Up! Sale-A-Bration folder: Delicate Dahlias! Deze stempelset is echt een lust voor het oog met de super realistische dahlia afbeeldingen en de prachtige pentekeningen. Je kunt deze stempelset in de maanden augustus en september gratis uitkiezen bij een bestelling van €120 of meer.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Zomerse Delicate Dahlias kaart

Zoals gezegd heb ik als uitgangspunt voor dit project de Delicate Dahlias stempelset gebruikt met daarbij de frisse kleurencombinatie van Polished Pink, Granny Apple Green, Basic Black en Basic White. Op het moment hebben we net zulke roze dahlias bij ons in de tuin staan. Zo prachtig!

Op mijn basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) van Basic White Thick Cardstock zit een mat (10 x 14 cm) van Polished Pink Cardstock. Hierop zit een strookje Pattern Party Designpapier van 2 x 13,7 cm.

De Basic White Cardstock mat (8 x 13,7 cm) heb ik bestempeld met de foto-realistische dahlia afbeeldingen en Polished Pink Classic Stampin’ Inkt. De blaadjes zijn gestempeld met Granny Apple Green Classic Stampin’ Inkt en de losse blaadjes met Tuxedo Black Memento inkt.

De tekst heb ik heat-embossed met Versamark inkt en White Embossing Powder op Basic Black Cardstock. Vervolgens heb ik de tekst en daarna ook de mat met Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt. Een aantal Matte Black Dots maken dit frisse zomerse kaartje af.

Meer inspiratie van het Stampin’ Creative Design Team

Ik hoop dat je mijn interpretatie van het thema kan waarderen en ik hoop dat ik je met mijn project geïnspireerd heb. Ben je net als ik ook benieuwd naar de creaties van de andere Stampin’ Creative Design Teamleden? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.