Feel Good Stampin’ thema: Alles Behalve Een Kaart

Deze maand staat het thema Alles Behalve Een Kaart centraal bij de Feel Good Stampin’ Bloghop. De design teamleden maken allen een project wat geen kaart is. Hierbij gebruiken ze natuurlijk hun favoriete Stampin’ Up! producten. Ik ging aan de slag met de elegante Delicate Details Treat Bag, ofwel de Snoepdoosjes met Sierdetails uit de Stampin’ Up! Jaarcatalogus.

Over de Feel Good Stampin’ Bloghop…

Ter informatie: Het Feel Good Stampin’ Design Team bestaat uit een groep Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Dat Feel Good gevoel is met name nu, in tijden van onzekerheid, zeer welkom.

Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers uitleg (via beschrijving, foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Delicate Details Treat Bag

Ik ben gek op de kant-en-klare verpakking van Stampin’ Up! Ze zijn super makkelijk om in elkaar te zetten én er zijn er ook nog eens een groot aantal van.

In dit geval heb ik gekozen voor de elegante Delicate Details Treat Bag in combinatie met de Designer Tags Dies en de Simply Fabulous Stempelset.

De gestanste vlinder en het takje heb ik ombre gekleurd met de Sweet Sorbet en Soft Sea Foam Stampin’ Blends.

De tekst uit de Simply Fabulous Stempelset heb ik gestempeld met Basic Gray Classic Stampin’ Inkt en vervolgens heb ik de tekst uitgeknipt met Paper Snips en op de tag geplakt.

Een aantal strikken met het Sweet Sorbet Metallic Woven Ribbon en het Soft Sea Foam Seam Binding Ribbon geven de Delicate Details Treat Bag een extra feestelijk tintje.

Feel Good Projectbeschrijving

Zoals ik bij de inleiding al schreef, geeft ieder Feel Good Stampin’ Design Teamlid een projectbeschrijving. Dit doen we via een PDF-bestand dat je kunt downloaden. In deze PDF vind je de beschrijving, de gebruikte materialen, de afmetingen en een link naar de instructie video. Je kunt vervolgens de PDF opslaan zodat je het project later kunt maken.

Hieronder vind je mijn gratis tutorial (klik op de afbeelding hieronder) met daarin de link van de video.

Meer inspirerende projecten

Wil je zien wat de andere Design Teamleden deze maand gemaakt hebben? Klik dan snel op de naam onder die van mij op de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling mogelijk) in de zijbalk om deze te plaatsen.