Designer series papier actie!!

Laten we het maar toegeven, we zijn allemaal wel een beetje verslaafd aan prachtig Designer Series Papier. En de Designer Series Papier soorten van Stampin’ Up! zijn wat mij betreft echt geweldig.

Van artistieke designs met bloemen en vogels tot graphische designs met schepen en dinosaurussen. Er is voor ieder wat wils.

In de maand september zit er geen limiet aan de hoeveelheid gratis pakketten Designer Series Papier die je kunt verdienen tijdens deze fantastische actie. Dus wacht niet langer en bestel 3 pakketten Designer Series Papier en ontvang 1 gratis pakket!

4 halen – 3 betalen

Je kunt kiezen uit een selectie designer series papier soorten uit de Stampin’ Up! jaarcatalogus. Ik heb ze hieronder op een rijtje gezet voor je. Je kunt ook hier klikken om de pdf te bekijken.


Zoals je ziet een brede selectie designer series papier waarmee je naar hartenlust aan de slag kan. In de aankomende weken zal ik diverse projecten laten zien waarbij designer series papier de hoofdrol speelt 🙂

Bestellen?

Deze fantastische actie loopt de gedurende de hele maand september en als je gebruik wilt maken van deze 4 halen – 3 betalen actie verzorg ik graag je bestelling. Je kunt dit doen door mij een mail te sturen met daarin jouw bestelling (productnaam, artikel en aantal): danielle@mrsbrightside.nl .

Bestelnummers, prijzen en namen van de designer papier soorten opgenomen in de DSP actie.
Hier zie je in een oogopslag de bestelnummers (Item kolom) van de verschillende Designer Series Papier soorten.

Heb je vragen, dan hoor ik het graag van je!