Dreischor Workshop agenda eerste kwartaal!

Ook in 2020 organiseer ik weer twee Stampin’ Up! workshops per maand bij mij thuis in Dreischor. Deze workshops vinden plaats iedere tweede donderdag en derde vrijdag van de maand! Hieronder vind je de workshop agenda van het eerste kwartaal.

Vanwege een ‘ombouw’ van mijn blog is op dit moment de agenda functie niet up-to-date, vandaar dit losse bericht 🙂

17/1: Techniek workshop inkleuren

Op vrijdag, 17 januari ’20 van 13 tot 15.30 uur, vind de eerste activiteit van de Dreischor Workshop Agenda plaats. Je gaat aan de slag met de verschillende kleurmediums van Stampin’ Up! en de mooie stempelsets Beautiful Moments en A Good Man. Je gaat uiteindelijk naar huis met drie mooie kaarten.

De workshop vindt plaats bij mij thuis in Dreischor. Er is plaats voor max. 4 personen. Je neemt zelf lijmsoorten, schaar, vouwbeen en wanneer mogelijk Aqua Painter (= waterpenseel) mee, ik zorg voor de rest.

Kosten: €10 p.p. Incl. materialen, koffie/thee en wat lekkers.

Geef jezelf op via email (danielle@mrsbrightside.nl ) voor 10 januari aanstaande.

13/2: Thema Workshop Parisian Blossoms

Donderdag, 13 februari ’20 van 19.30 tot 22 uur, maken we een prachtige geschenkbox met pocket, bewaardoosje en kaarten met de elegante Parisians Blossoms product suite van Stampin’ Up!

Ook deze workshop vindt plaats bij mij thuis in Dreischor. Er is plaats voor max. 4 personen. Je neemt zelf snijapparaat, lijmsoorten, schaar en vouwbeen mee en ik zorg voor de rest.

Kosten: €17,50 p.p. Incl. materialen, koffie/thee en wat lekkers.

Geef jezelf op via email (danielle@mrsbrightside.nl) voor 1 februari aanstaande.

21/2: Thema Workshop Mountain Air

Op vrijdag, 21 februari ’20 van 13 tot 15.30 uur, vind alweer de derde ctiviteit van de Dreischor Workshop Agenda plaats. Je gaat aan de slag met de gave en stoere Mountain Air bundel en maakt hiermee 3 verschillende projecten: Een kaart, een verpakking en een geschenklabel.

De workshop vindt plaats bij mij thuis in Dreischor. Er is plaats voor max. 4 personen. Je neemt zelf lijmsoorten, schaar en vouwbeen mee, ik zorg voor de rest.

Kosten: €10 p.p. Incl. materialen, koffie/thee en wat lekkers.

Geef jezelf op via email (danielle@mrsbrightside.nl ) voor 14 februari aanstaande.

12/3: Techniek Workshop Shaker projecten

Donderdag, 12 maart ’20 van 19.30 tot 22 uur, verdiepen we ons in de techniek van de shaker projecten. Je maakt drie verschillende shaker projecten met de mooie producten van Stampin’ Up!

Deze workshop vindt plaats bij mij thuis in Dreischor. Er is plaats voor max. 4 personen. Je neemt zelf lijmsoorten, schaar en vouwbeen mee en ik zorg voor de rest.

Kosten: €12,50 p.p. Incl. materialen, koffie/thee en wat lekkers.

Geef jezelf op via email (danielle@mrsbrightside.nl) voor 1 maart aanstaande.

20/3: Thema Workshop Best Dressed Eleganza

Op vrijdag, 20 maart ’20 van 13 tot 15.30 uur, vind de laatste activiteit van de Dreischor Workshop Agenda van het 1e kwartaal plaats. Je gaat aan de slag met de elegante Best Dressed product suite en maakt hiermee 3 verschillende projecten: Een tasje, een setje mini kaarten en een reguliere maat kaart.

De workshop vindt plaats bij mij thuis in Dreischor. Er is plaats voor max. 4 personen. Je neemt zelf lijmsoorten, schaar en vouwbeen mee, ik zorg voor de rest.

Kosten: €12,50 p.p. Incl. materialen, koffie/thee en wat lekkers.

Geef jezelf op via email (danielle@mrsbrightside.nl ) voor 12 maart aanstaande.

Meer vragen over Dreischor Workshop Agenda?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de activiteiten op de Dreischor Workshop Agenda, dan hoor ik het graag.