Focus thema: Sale-A-Bration

Hallo en welkom bij de Stempel, Inkt & Papier bloghop! Deze maand richt Stempel, Inkt & Papier zich op het thema: Sale-A-Bration! Hierbij focussen we onszelf op onze favorieten uit de nieuwe Sale-A-Bration folder van Stampin’ Up! die geldt voor januari en februari 2022.

Ik koos ervoor om aan de slag te gaan met de Driving By Stempelset. Deze leuke stempelset is gratis uit te kiezen uit de Sale-A-Bration folder wanneer je een bestelling van € 60 of meer plaatst bij je favoriete Stampin’ Up! demonstrator.

Deze gave stempelset is van rood rubber en heeft leuke afbeeldingen van diverse auto’s en grappige bijpassende teksten. Een perfecte stempelset om in te kleuren.

Vrolijke Driving By Kaart

Het was moeilijk om een favoriet te kiezen uit de Sale-A-Bration folder, vandaar dat ik er maar liefst drie heb gebruikt. Met in de hoofdrol de Driving By stempelset en in de bijrollen het Sunshine & Rainbows Designpapier en de gave Nederlandse Speciale Momenten stempelset.

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) is van Misty Moonlight Cardstock met daarop een rechthoek, gestanst met de Stitched Rectangle Dies, van het Sunshine & Rainbows Designpapier. Daarop zitten ook een aantal strookjes van het designpapier, de afmetingen vermeld ik in mijn gratis video tutorial.

Rondom de rechthoek strikte ik wat zilver Simply Elegant Trim. Vervolgens stempelde ik het leuke kevertje uit de Driving By stempelset en een tekst uit de Speciale Momenten stempelset met Tuxedo Black Memento inkt. Vervolgens heb ik de afbeelding ingekleurd met Stampin’ Blends. Je ziet welke kleuren in de lijst van gebruikte materialen onderaan dit bericht.

Een aantal Iridescent Rhinestone Basic Jewels maken het kaartje af.

Gratis instructievideo

Wil je weten hoe ik deze Driving By kaart stap-voor-stap heb gemaakt? Bekijk dan deze video, klik op de afbeelding om naar YouTube te gaan.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer ik een nieuwe video plaats? Abonneer je dan op mijn kanaal, je ontvangt dan automatisch een melding wanneer ik een nieuwe video plaats.

Wat is Stempel, Inkt & Papier?

Nog even ter informatie: Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices – Sandra Korten, Lotte Noordzij-Walther en ikzelf – die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product of specifiek thema centraal zetten in een “Live” workshop programma.

In dit programma bieden we tenminste 4 online workshops aan via Facebook Live uitzendingen in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil je weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen ga dan naar deze pagina voor meer informatie.

Meer Sale-A-Bration inspiratie

Hieronder vind je de linkenlijst, klik gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle) om door te gaan naar het volgende blog.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00