In the SPOTLIGHT!

Lente kriebels

Wat heb ik genoten van het lekkere weer dit afgelopen weekend. De Lente kriebels barstte spontaan los, nu maar hopen dat dit weer doorzet. Zou toch wel heel fijn zijn.

Tijdens een wandeling door het bos en enkele landerijen zag ik al jonge lammetjes rond huppelen. Heerlijk dat dartelende nieuwe leven.

Peek-a-boo!

Het tweede spotlight project met het Easter Lamb staat in het teken van nieuw leven, net als de lammetjes in de weide.

Suite Sayings

Als uitgangspunt heb ik het sentiment ‘Peek-a-boo to someone new’ uit de Suite Sayings stempelset gebruikt. Een zeer veelzijdige stempelset met veel verschillende sentimenten in diverse stijlen. Echt een fantastische set.

 

De Easter Lamb stempel is perfect om te gebruiken voor geboortekaartjes. In dit geval zijn de kaartjes gemaakt met Crumb Cake notecards met daarop een stuk English Garden DSP. Het sentiment is gestempeld met Archival Black op een stuk Whisper White, daarna heb ik een label uitgestanst met de Lots of Labels Framelit set. Daaronder zit een iets groter label van Crumb Cake.

Peek-a-boo

Het lam heb ik op een restje Crumb Cake gestempeld met Archival Black, hierbij heb ik de tekst ‘Happy Easter’ gemaskeerd zodat het niet gestempeld is. Daarna heb ik de krullen ingekleurd met de Uniball Signo White Gel Pen en de hoefjes met een Stampin’ write Marker in Tip Top Taupe. Met dimensionals heb ik het lammetje op een cirkel geplakt. De cirkels heb ik uitgestanst m.b.v. de Circle Framelit Collection.

Hier een detail van het lammetje.

Lamb detail

Zijn het geen schatjes geworden? In combinatie met andere DSP’s zijn er nog veel meer varianten van dit kaartje te verzinnen.

Aanstaande vrijdag is het weer tijd voor Spotlight project nummer 3. Weer een ander kaartje met dit lieve stempeltje. Ik hoop dat je dan weer komt kijken. Ook zal ik aan het eind van de week weer inspiratiebronnen op het Mrs. Brightside pinboard plaatsen, houd dit dus ook in de gaten 🙂

Groetjes,

handtekening