Easter Lamb – Spotlight project 3

In the SPOTLIGHT!Make a wish

Het laatste kaartje met de leuke Easter Lamb stempel kan gebruikt worden voor een verjaardag, maar ook gewoon ‘zo maar’. Een lief en vrolijk kaartje vol met cirkels en frisse lentekleurtjes.Make a wishAls basis heb ik Very Vanilla cardstock gebruikt. De mat is ook Very Vanilla en m.b.v. de Circles Framelit Collection stansset heb ik diverse cirkels uit de mat gestanst. Om iedere cirkel heb ik een randje geprikt met een prikpen en de prikmal van Stampin’ Up!.

Op de kaart heb ik ter hoogte van diverse cirkels gekleurd cardstock geplakt; Calypso Coral, Blushing Bride, So Saffron, Mint Macaron en Pool Party. Het cardstock heb ik eerst bestempeld heb, in dezelfde kleuren, met bloemetjes en stipjes uit de Memories in the Making stempelset. De tekst ‘Make a wish’ uit de Party Wishes stempelset heb ik met Early Espresso op een restje Very Vanilla gestempeld dat uitgestanst was uit de mat.

Ook het lammetje heb ik gestempeld op een cirkel van Very Vanilla met Early Espresso. De oortjes en wangetjes heb ik met de blender pen een Blushing Bride kleurtje gegeven. Daarna heb ik het lammetje uitgeknipt. Hierdoor kon ik het om de hoek laten kijken, wat toch wel erg schattig is, al zeg ik het zelf 🙂

Door van het kaartje alle hoeken af te ronden krijgt het een nog zachtere uitstraling.

Make a wish detail

Creatieve Harten Sale-A-Bration Blog Hop

Voordat ik afsluit, wil ik je nog even laten weten dat ik aanstaande zaterdag, 19 maart, weer mee doe aan een Creatieve Harten Blog Hop en dit keer staan nog één keer de fijne producten van de Sale-A-Bration folder in de spotlight! Dus houd mijn blog in de gaten en kom langs om inspiratie op te doen.

Lukt het niet om zaterdag mee te ‘hoppen’, volg dan mijn Spotlight berichten van volgende week, want de hele week komen er projecten met Sale-A-Bration producten voorbij.

Wil je één van de Sale-A-Bration items verdienen voor het eind van de Sale-A-Bration periode op 31 maart? Plaats dan een bestelling van 60 Euro of meer. Je kunt me mailen voor meer informatie of om je bestelling door te geven.

Groetjes en hopelijk zie ik je zaterdag en/of volgende week,

handtekening

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.