#Elfie – Stamping Sunday Bloghop

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Geen #Selfie maar #Elfie

Hallo, hallo, hallo! Welkom bij de maandelijkse Stamping Sunday Bloghop. Deze maand is het thema ons favoriete product uit de nieuwe herfst/wintercatalogus die op 4 september van start gaat. Mijn keus is gevallen op de stempelset #Elfie.

Deze geweldige stempelset is een One Million Dollar Achiever stempelset. Dit betekent dat deze is ontworpen door Karen Duke, een Canadese Stampin’ Up! demo die 1 miljoen dollar heeft verkocht in haar carrière.

Ik vind de elfjes zo ontzettend leuk!! En ze zijn echt perfect om in te kleuren 🙂

Watercolor Pencil Elfie

Mijn eerste kaartje is perfect voor de beginnende stempelaar. De afbeelding heb ik met Tuxedo Black Memento inkt op de Whisper White Thick kaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant 10,5 cm) gestempeld en daarna ingekleurd met de Watercolor Pencils van Stampin’ Up! Deze heb ik vervolgens geblend met een blender pen. Het kleine zwarte lijntje onder het elfje en de tekst heb ik getekend met een Journaling Pen.

Elfie ingekleurd met Watercolor Pencils uit beide sets, o.a. Early Espresso, Cherry Cobbler, Garden Green, Real Red, Daffodil Delight, Crushed Curry, Pacific Point, Balmy Blue en Cajun Craze.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

#Elfie embossing kaart

Bij deze kaart voor de gevorderde stempelaar heb ik twee soorten embossing met elkaar gecombineerd. Het embossen van de achtergrond mat met de coole 3D Bricks & Mortar embossing folder én het heat embossen van de tekst.

Het kleine elfje is ingekleurd met Stampin’ Blends en een strook Real Red Glimmer Paper geeft de kaart wat heerlijke bling-bling.

Elfie ingekleurd met Call Me Clover, Petal Pink, Real Red en Mango Melody Stampin’ Blends Combo Packs.
  • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock – 14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm
  • Mat: Whisper White cardstock – 8,5 x 14 cm
  • Strook: Real Red Glimmer paper – 2 x 14 cm
  • Restjes Basic Black en Whisper White cardstock voor stempelafbeelding en tekst.

Glimmer & Glitter Elfie

Ook bij deze kaart is de afbeelding ingekleurd met de Stampin’ Blends. Ik heb wat extra kadootjes en een kerstbal gestempeld, ingekleurd en uitgeknipt om meer dimensie te creëren. Tevens heb ik de grote afbeelding deels uitgeknipt om zo nog meer dimensie te creëren.

Afbeeldingen ingekleurd met Stampin’ Blends Combo Packs: Daffodil Delight, Real Red, Mango Melody, Petal Pink, Call Me Clover, Cherry Cobbler, Soft Suede, Pool Party, Pineapple Punch, Pretty Peacock, Lovely Lipstick, So Saffron, Rococo Rose, Highland Heather, Mint Macaron, Balmy Blue en Granny Apple Green.

Een strook Sparkle Glimmer Paper brengt de glimmer en de kerstbal heeft de glitter. Deze heb ik namelijk na het inkleuren een laagje Shimmery Chrystal Effects gegeven. Op de foto hieronder is dat duidelijk te zien.

  • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock – 14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm
  • Mat 1: Pretty Peacock cardstock – 10 x 14 cm
  • Mat 2: Whisper White cardstock 9 x 13,5 cm
  • Strook: Sparkle Glimmer paper – 4 x 13,5 cm
  • Restjes Whisper White cardstock voor stempelafbeeldingen

Meer sneak peeks

Ook de andere Stamping Sunday Design Teamleden laten hun favoriete producten uit de aankomende herfst/wintercatalogus zien. Wil je dus nog meer sneak peeks bekijken? Klik dan snel op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) om de creaties van de geweldige Sharni Haines te zien! Enneh… Neem zeker ook een kijkje op het blog van Martin Stone! Hij is ons nieuwste design teamlid en maakt echt geweldige projecten 🙂

Heel veel plezier nog en tot snel!

Let op: Je hebt nog maar tot de 31e augustus de mogelijkheid om gebruik te maken van de geweldige Extra-Extra aanbieding van het Stampin’ Up! starterspakket!

Stap nu in en krijg extra – extra voordelen bij de aanschaf van je starterspakket. Klik op de afbeelding voor meer informatie!
Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan verpakkingen centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Blender Pens
[102845]
€ 14,50
Journaling Pens
[145480]
€ 7,25
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

Een gedachte over “#Elfie – Stamping Sunday Bloghop

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.