*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Share It Sunday Bloghop – Etched In Nature

Samen met een groot aantal internationale Stampin’ Up! demonstrators doe ik mee aan de Share It Sunday Bloghop georganiseerd door Stefanie van de Crafty Medic uit Canada. Deze bloghop heeft geen speciaal thema, we delen gewoon waar we zin in hebben 🙂 Iedereen maakt bij zijn/haar project wel gebruik van de mooie producten van Stampin’ Up! en ik gebruikte de spiksplinternieuwe Etched In Nature stempelset die On Tour deelnemers opgestuurd kregen.

Etched In Nature Vintage Notecard

Als basis gebruikte ik een Very Vanilla Notecard. De randen van de voorzijde sponste ik met Crumb Cake Classic Stampin’ Inkt en een Sponge Dauber.

Met de Nature’s Thoughts Dies stanste ik een rechthoek met stikrandje uit Very Vanilla Cardstock. Ik sponste wederom de randen met Crumb Cake Classic Stampin’ Inkt. In het midden stempelde ik de tak van de Etched In Nature stempelset met Crumb Cake Classic Stampin’ Inkt. De bloemetjes kleurde ik met de Light Petal Pink Stampin’ Blends en de blaadjes met de Light Old Olive Stampin’ Blends.

Vervolgens stempelde ik de vogelafbeelding tweemaal, een keer op de rechthoek en een keer op een restje Very Vanilla Cardstock met Soft Suede Classic Stampin’ Inkt. De afbeelding op het restje kleurde ik in met Stampin’ Blends: De tak met Soft Suede, de pootjes en snavel met Crumb Cake, de vogel met Night of Navy, Calypso Coral en Ivory. Daarna knipte ik de vogel met tak uit en plakte ik deze met Stampin’ Dimensionals over de gestempelde afbeelding op de rechthoek.

Als laatste heb ik de tekst op een restje cardstock gestempeld en gestanst met de Tasteful Labels Dies. Ook dit label heeft gesponsde randen. Een drietal gouden Metallic Pearls maken het kaartje af.

Meer Share It Sunday inspiratie

In de onderstaande lijst vind je nog meer Share It Sunday inspiratie met de mooie producten van Stampin’ Up!. Als je op de naam onder die van mij (Danielle Bennenk) klikt ga je naar het volgende blog.

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!
Klik op de afbeelding om naar de laatste kans artikelen van Stampin’ Up! te gaan. OP = OP, dus sla snel je slag!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal of credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.