Global Stampin’ Video Hop: Family

Iedere laatste vrijdag van de maand is het tijd voor de Global Stampin’ Video Hop. We hoppen met een groep internationale Stampin’ Up! demonstrators rondom een specifiek thema. Dit keer is dat het thema Family en ik maakte dit serene kaartje om een geboorte aankondiging te vieren met Everyday Details Productpakket van Stampin’ Up!

*Dear international readers, please use the translate button on the bottom or side bar of this website to translate this message to your preferred language.

Serene Everyday Details Kaart

Het nestje uit de Everyday Details Stempelset is zeer toepasselijk voor het familie thema al zeg ik het zelf. Aankondiging van een zwangerschap of het vieren van de geboorte. Door dit kaartje in een sereen kleurpalet te maken speelt het nestje de hoofdrol. De kaart is zeer eenvoudig om te zetten naar andere kleuren, bijvoorbeeld die van een geboortekaartje.

De basiskaart (21 x 14,5 cm) van Boho Blue Cardstock heeft een mat (9 x 13 cm) van Basic White Cardstock. Deze is embossed met de 3D Timber Embossing Folder. Om de mat zit een strik met Silver Sierband.

De rest van de layout is gemaakt met enkele label stansen uit de Everyday Details Dies. Op beide labels is gestempeld. Een achtergrondje op de grootste rechthoek met Boho Blue Classic Stampin’ Inkt en op de kleinste – de tekst – met Early Espresso Classic Stampin’ Inkt.

Onderaan dit bericht vind je een link naar de gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen ga dan naar mijn webshop of klik op de webshop knop in de side bar van dit blog.

Het nest is ook gestempeld met Early Espresso Classic Stampin’ Inkt. Deze is uitgeknipt en de eitjes zijn ingekleurd m.b.t. Boho Blue Classic Stampin’ Inkt en een Blenderpen (=mengstift).

Daarna heb ik alles op de kaart geplakt en nog wat Boho Blue Matte Steentjes toegevoegd.

Gratis Video Tutorial

Wil je zien hoe ik dit project stap-voor-stap maak? Klik dan op de afbeelding hieronder en bekijk de video. Je kunt dan ook door ‘hoppen’ naar de overige projecten van deze videohop.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Lieve groeten,

Danielle

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Ga naar mijn Stampin’ Up! Webshop (Paypal en Credit Card) in de zijbalk om deze te plaatsen. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de winkelwagen te gaan met daarin alle gebruikte materialen voor het bovenstaande project.