*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Laat je creativiteit tot bloei komen!

We hopen dat je klaar bent voor een zonnestraaltje in je leven, want de Everything Is Rosy Product Medley is gearriveerd! Deze exclusieve, limited-time collectie van coördinerende producten heeft alles wat je nodig hebt om jouw creativiteit te laten bloeien.

Wat is een Product Medley?

Product medleys zijn een nieuw product van Stampin’ Up! Het bestaat uit een compleet productpakket wat goed gevuld is met leuke, coördinerende producten – zoals je gewend bent van Stampin’ Up! – en in plaats van alles los te bestellen, heb je maar een bestelnummer nodig om alle artikelen uit deze Product Medley te bestellen!

Let op: Het is geen projectkit, dus er zitten geen kant-en-klaar ontworpen projecten in!

Vanaf 1 mei kan deze prachtige Everything Is Rosy Product Medley voor 97 Euro per stuk besteld worden. Aangezien dit echt een SUPER FABULOUS product pakket is zal het waarschijnlijk snel uitverkocht zijn. Want het is beschikbaar: ‘Zolang de voorraad strekt’.

Wat zit er in?

In deze exclusieve kit vind je echt alle producten om creatief mee aan de slag te gaan:

  • Everything Is Rosy Polymer stempelset met 18 stempels!
  • Everything Is Rosy Dies met 10 stansen!
  • 48 Vellen Everything Is Rosy Specialty Designer Series Papier (6″x 6″) met rosé goude accenten (8 x 6 designs)
  • 8 Rosé Gold Foil sheets (6″x 6″)
  • 2 Vellen geprinte die-cuts
  • 4 Vellen Rosé Goud die-cuts (2 x 2 designs)
  • 15 ml Rosé Gold Shimmer Paint
  • Twee soorten lint: Melon Mambo Ruched Ribbon en Night of Navy/Rosé Gold Metallic Edged Ribbon
  • 60 Stuks Rosé Gold Mirror embellishments

In deze video worden alle onderdelen van deze Everything Is Rosy Product Medley getoond, evenals diverse project voorbeelden!

Project voorbeelden

Wil je de voorbeelden die in de video getoond zijn nog even op je gemak bekijken? Zie dan de afbeeldingen hieronder 🙂 Zijn ze niet prachtig??

Bestellen?

En? Vind je deze Everything Is Rosy ook zo geweldig? Zo ja, neem dan nu contact met mij op om je bestelling te plaatsen. Ik verzorg deze met alle liefde 🙂

Vermeld in je bestelling het artikelnummer: 150059 Everything Is Rosy Product Medley, geef je adres door, ik plaats de bestelling en deze wordt direct via Stampin’ Up! naar je opgestuurd. De verzendkosten van 5,95 euro neem ik op mij.

Zoals eerder aangegeven… Dit productpakket is beschikbaar zolang de voorraad strekt, dus… Wacht niet langer 🙂

Nog een fijne dag gewenst en tot snel,