Extra veel Stampin’ Rewards

Wanneer je samen met je vriendinnen (maar ook alleen!!) bestelt, heb je vanaf € 200 recht op 10% Stampin’ Rewards. Met deze rewards, ofwel beloning, kun je gratis Stampin’ Up! producten uitzoeken naar keuze of je kunt het gebruiken om bij het Stampin’ Up! starterspakket te leggen en hiervoor nog minder te betalen.

Al dit bovenstaande geldt niet alleen voor workshops op aanvraag, maar ook voor privé bestellingen van deze bedragen. Dus heb jij een hele lange wensenlijst, dan is er meer voordeel te behalen om meer in één keer te bestellen in plaats van iedere keer een klein beetje. 

Van 4 mei t/m 14 juni ’21 kun je bij een bestelling van €275 of meer extra Stampin’ Rewards verdienen! Stel je plaatst alleen, of samen met vriendinnen, een bestelling van €275. Dan ontvang je niet alleen de reguliere 10% = €27,50, maar ook €27 aan Extra Stampin’ Rewards. Dit betekent dat je vervolgens voor €54,50 gratis spulletjes in je winkelmandje mag stoppen.

In de onderstaande afbeelding – klik hier op om de pdf te bekijken – zie je alle informatie nogmaals op een rijtje.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan mag je mij natuurlijk altijd een mail sturen: danielle@mrsbrightside.nl . Verder kun je op deze pagina meer informatie vinden over Stampin’ Up! en het plaatsen van bestellingen.

Hartelijke groeten en always craft on the bright side of life,

Danielle